Zamiast się cieszyć, że zaliczasz się do elity, to marudzisz

Mefisto pisze:bo byłbyś na drugim miejscu, zaraz za bladem
Adam się nabija czasem z Newmana, a to odbieram za atak osobistyWawrzyniec pisze:O już nie przesadzaj. Z Kopera nikt się nie nabija, tak samo jak nikt się nie nabija z Tomka, Mefisto
Danielos ty tam się nie odzywaj tylko shoruj dalej.DanielosVK pisze:Ze mnie nikt się nie nabija, czuję się wyobcowany.
Mefisto pisze:Adam się nabija czasem z Newmana, a to odbieram za atak osobisty
Najdebilniejszy debilizm roku! Skoro się wypowiadasz, to wiadomo, że jest to Twoje zdanie, a nie prawda jedyna oświecona, którą wyznają wszyscy. Więc nie mydl.bladerunner pisze:Jak piszemy ''świetna muzyka'' to często stwierdzamy fakt, o czym mnie ostatnio Paweł na fb uświadamiał. No i że powininem dodawać ciągle Sądzę, Uważam, Myślę, WG MNIE.
Ja mu wierze, bo wiem, że skończył studiaMefisto pisze:Najdebilniejszy debilizm roku! Skoro się wypowiadasz, to wiadomo, że jest to Twoje zdanie, a nie prawda jedyna oświecona, którą wyznają wszyscy. Więc nie mydl.bladerunner pisze:Jak piszemy ''świetna muzyka'' to często stwierdzamy fakt, o czym mnie ostatnio Paweł na fb uświadamiał. No i że powininem dodawać ciągle Sądzę, Uważam, Myślę, WG MNIE.
Widzisz Mefi, stary pryku, już wiesz czemu się jeszcze nie obroniłeśPaweł Stroiński pisze:Wystarczy pisać w pierwszej osobie w pracy naukowejCzasem trzeba wtrącić "sądzę, że", ale generalnie rzecz biorąc pierwsa osoba w dyskursie naukowym jest wystarczająca do stwierdzenia, że wyraża się własną opinię.
Ale mam przynajmniej fajny avatar w końcuMefisto pisze:Bladu double fail. Again