Zamiast się cieszyć, że zaliczasz się do elity, to marudzisz
SZACUNEK WOBEC MIŁOŚNIKÓW MUZYKI FILMOWEJ
- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Re: SZACUNEK WOBEC MIŁOŚNIKÓW MUZYKI FILMOWEJ
O już nie przesadzaj. Z Kopera nikt się nie nabija, tak samo jak nikt się nie nabija z Tomka, Mefisto, czy Pawła. Z Mystery'ego sam nie wiem, gdyż czasami Koper z Adamem coś tam rzucą na Giacchino. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Mefisto pisze:bo byłbyś na drugim miejscu, zaraz za bladem
NO CD = NO SALE
						- Wawrzyniec
 - Hans Zimmer
 - Kontakt:

Ty się lepiej nie śmiej, gdyż obaj dobrze wiemy, że pod względem nabijania się to mnie jednak przewyższasz. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- 
				Mefisto

Adam się nabija czasem z Newmana, a to odbieram za atak osobistyWawrzyniec pisze:O już nie przesadzaj. Z Kopera nikt się nie nabija, tak samo jak nikt się nie nabija z Tomka, Mefisto
- Arthur
 - Nominacja do odkrycia roku

Danielos ty tam się nie odzywaj tylko shoruj dalej.DanielosVK pisze:Ze mnie nikt się nie nabija, czuję się wyobcowany.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Mefisto pisze:Adam się nabija czasem z Newmana, a to odbieram za atak osobisty
NO CD = NO SALE
						- Koper
 - Ennio Morricone
 - Kontakt:

Newmanów jak psów w tej filmówce, to jak się z jednego ponabijać, to przecież nic się złego nie dzieje. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
						- 
				bladerunner

Istnieje jeszcze jedna ciekawa kwestia. 
Jak piszemy ''świetna muzyka'' to często stwierdzamy fakt, o czym mnie ostatnio Paweł na fb uświadamiał. No i że powininem dodawać ciągle Sądzę, Uważam, Myślę, WG MNIE. Stąd też pewnie stwierdzanie faktu stanowi ognisko zapalne wielu konfliktów
. Kiedyś uznawałem to za zbędne, bowiem ja prawie nigdy nie miałem na celu rewolucjonizować gatunku.  Mam dość kontrowersyjne opinie o wielu ''fajowych '' scorach i  sporo rzeczy krytykuje stąd pewnie wiele osób mnie nie trawi, ale dlaczego mam nie powiedzieć co sądzę o danym scorze ?
Ja traktuje soundtracki jako na ogół niczym nieskrępowany fun. Wiadomo, że czasami to coś więcej. Głębsze emocje itd. Nie będę jednak nikogo oszukiwał, dla mnie scory w 70% to dno i ścierwo . To w takim razie dlaczego tego słucham ?
Bo są pojedyńcze takie przebłyski geniuszu , podczas, któych uważam że w swoim marnym żywocie nie słyszałem nic lepszego. Gladiator , KoH , Autor Widmo itd, czy wiele pojedyńczych utworów jak My First Bus Ride, czy ten 10 minutowiec z 3 Piratów, po których klękam na kolana , doznając Katharsis.
Rzekłem.

Jak piszemy ''świetna muzyka'' to często stwierdzamy fakt, o czym mnie ostatnio Paweł na fb uświadamiał. No i że powininem dodawać ciągle Sądzę, Uważam, Myślę, WG MNIE. Stąd też pewnie stwierdzanie faktu stanowi ognisko zapalne wielu konfliktów
Ja traktuje soundtracki jako na ogół niczym nieskrępowany fun. Wiadomo, że czasami to coś więcej. Głębsze emocje itd. Nie będę jednak nikogo oszukiwał, dla mnie scory w 70% to dno i ścierwo . To w takim razie dlaczego tego słucham ?
Bo są pojedyńcze takie przebłyski geniuszu , podczas, któych uważam że w swoim marnym żywocie nie słyszałem nic lepszego. Gladiator , KoH , Autor Widmo itd, czy wiele pojedyńczych utworów jak My First Bus Ride, czy ten 10 minutowiec z 3 Piratów, po których klękam na kolana , doznając Katharsis.
Rzekłem.
- 
				Mefisto

Najdebilniejszy debilizm roku! Skoro się wypowiadasz, to wiadomo, że jest to Twoje zdanie, a nie prawda jedyna oświecona, którą wyznają wszyscy. Więc nie mydl.bladerunner pisze:Jak piszemy ''świetna muzyka'' to często stwierdzamy fakt, o czym mnie ostatnio Paweł na fb uświadamiał. No i że powininem dodawać ciągle Sądzę, Uważam, Myślę, WG MNIE.
- 
				bladerunner

Ja mu wierze, bo wiem, że skończył studiaMefisto pisze:Najdebilniejszy debilizm roku! Skoro się wypowiadasz, to wiadomo, że jest to Twoje zdanie, a nie prawda jedyna oświecona, którą wyznają wszyscy. Więc nie mydl.bladerunner pisze:Jak piszemy ''świetna muzyka'' to często stwierdzamy fakt, o czym mnie ostatnio Paweł na fb uświadamiał. No i że powininem dodawać ciągle Sądzę, Uważam, Myślę, WG MNIE.
- 
				Mefisto

Pewnie cała jego praca magisterska składała się z wypowiedzi typu "moim zdaniem", "wg mnie"  

- Paweł Stroiński
 - Ridley Scott
 - Kontakt:

Wystarczy pisać w pierwszej osobie w pracy naukowej 
 Czasem trzeba wtrącić "sądzę, że", ale generalnie rzecz biorąc pierwsa osoba w dyskursie naukowym jest wystarczająca do stwierdzenia, że wyraża się własną opinię.

- 
				bladerunner

Widzisz Mefi, stary pryku, już wiesz czemu się jeszcze nie obroniłeśPaweł Stroiński pisze:Wystarczy pisać w pierwszej osobie w pracy naukowejCzasem trzeba wtrącić "sądzę, że", ale generalnie rzecz biorąc pierwsa osoba w dyskursie naukowym jest wystarczająca do stwierdzenia, że wyraża się własną opinię.
- 
				bladerunner

Ale mam przynajmniej fajny avatar w końcuMefisto pisze:Bladu double fail. Again