Skoro Wam się podoba to ja też posłucham.dziekan pisze:Nie tylko tobieEle pisze:A mi się podoba! A co mi tam!
Ramin Djawadi - nowy "Medal of Honor"
-
bladerunner
-
bladerunner
Nie garnąłem się do tego nowego Djawadiego, bo gościa uważam za dno i beztalencie totalne, ale muszę zwrócić honor , ale na medal jeszcze nie zasłużył
. Przesłuchałem..i..
W Grze sprawdzi się na pewno, lepsze od MW 2 i chyba najlepszy najbardziej pomysłowy Djawadi z jakim miałem do czynienia, piękne smyczki ''The Time Is Upon US'', świetny utwór akcji, w którym czuć klimat Bliskiego Wschodu ''Streets of Gardez'', prześliczny chór w ''Falling Away''.Na całkiem przyzwoitym poziomie stoją też bardziej dramatyczne utwory jak ''The Summit'' czy ''All Rounds Expended'' czy mój ulubiony ''Wiyar' pełen smutku i melancholii. Razić słuchacza może jedynie ala punkrockowa piosenka ''Enemy Down'' i nieco długość płyty, bowiem są momenty pewnego przestoju, a niektóre utwory są podobne do innych co jest powodem, że mamy do czynienia z ''syndromem powtarzalności''. Muzyka jest ''brudna'' i trudna w odsłuchu dla początkowego ''fana filmówki'', nieco przypominająca mi klimaty Black Hawk Dawn Hansa Zimmera. Ja jednak cały score przesłuchałem na raz bez większych problemów, dlatego też polecam przede wszystkim zagorzałym fanom gier oraz serii Medal Of Honor.
W Grze sprawdzi się na pewno, lepsze od MW 2 i chyba najlepszy najbardziej pomysłowy Djawadi z jakim miałem do czynienia, piękne smyczki ''The Time Is Upon US'', świetny utwór akcji, w którym czuć klimat Bliskiego Wschodu ''Streets of Gardez'', prześliczny chór w ''Falling Away''.Na całkiem przyzwoitym poziomie stoją też bardziej dramatyczne utwory jak ''The Summit'' czy ''All Rounds Expended'' czy mój ulubiony ''Wiyar' pełen smutku i melancholii. Razić słuchacza może jedynie ala punkrockowa piosenka ''Enemy Down'' i nieco długość płyty, bowiem są momenty pewnego przestoju, a niektóre utwory są podobne do innych co jest powodem, że mamy do czynienia z ''syndromem powtarzalności''. Muzyka jest ''brudna'' i trudna w odsłuchu dla początkowego ''fana filmówki'', nieco przypominająca mi klimaty Black Hawk Dawn Hansa Zimmera. Ja jednak cały score przesłuchałem na raz bez większych problemów, dlatego też polecam przede wszystkim zagorzałym fanom gier oraz serii Medal Of Honor.
-
Mefisto
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
-
bladerunner
Bez przesady, aż tak dobrej muzyki akcji jak w przypadku MW tutaj nie uświadczymy.....Paweł Stroiński pisze:Chyba przebija tez Modern Warfare HGW i Bartona, ale musiałbym porównać.
Heroes Aboard śliczne, fajnie ze Ramin nie strzelił nam kolejnego anthemu, tylko bardzo ładną elegię na smyczki.
a już nie mówiąc gdzie temu do Gear Solidów Gregsona ...
Jeden z moich ulubionych tematów jakie kiedykolwiek stworzył/skomponował Gregson-Williams.
http://www.youtube.com/watch?v=uhRw3nE67aw
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore