Jak rzyć, panie premierze?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Ja tam mam pecha!
Czyli tradycyjnie wszyscy inni dostali za protesty pieniądze i tylko mnie nic nie dali. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Myślę, że obaj mamy przejebane, bo gość, który uczył mnie wfu w gimnazjum cytował pudelka, który cytował Kuźniara, który twierdził, ze hejtują go opłacani przez PiS ludzie, a ja ani za hejt, ani z 500+ nie dostałem ani grosza 
Ostatnio zmieniony śr sie 30, 2017 14:52 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I jeszcze na emeryturę idź to dostaniesz też to 500+ dla emerytów. 
A co wy tam zresztą z jakimiś pieniędzmi. Polska wstaje z kolan a Polacy jeszcze nigdy nie czuli się tak bezpiecznie jak teraz. No i jesteśmy coraz bliżej prawdy o Smoleńsku. To jest k...a istotne, a nie tam pieniądze.

PS: https://youtu.be/2WRXKH3zgX8 - nie pamietałem, że Mario miał taki zajebisty imidż ileś lat temu

A co wy tam zresztą z jakimiś pieniędzmi. Polska wstaje z kolan a Polacy jeszcze nigdy nie czuli się tak bezpiecznie jak teraz. No i jesteśmy coraz bliżej prawdy o Smoleńsku. To jest k...a istotne, a nie tam pieniądze.
PS: https://youtu.be/2WRXKH3zgX8 - nie pamietałem, że Mario miał taki zajebisty imidż ileś lat temu
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wow z takim wąsem, to mam nadzieję, że nie pojawiał się przy pobliskich przedszkolach 
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wiceminister Edukacji stwierdziła, że popiera słowa premier, o tym, że protesty z lipca były wyreżyserowane i opłacone. Skomentowała oczywiście reformę edukacji, która jest po prostu doskonała i wszystkie zarzuty wobec niej są nie prawdziwe: nie będzie zwolnień i to dobrze, że samorządy muszą dopłacać do reformy, bo dzięki temu nowe szkoły będą lepsze i bogatsze (sama Warszawa wydała ok. 70 milionów zł na dostosowanie szkół do młodszych uczniów).
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
hp_gof
Ja ostatnio czytam sobie newsy z portali informacyjnych różnych opcji, od OKO.press, GW, przez Interię, WP, onet, niezależną, wpolityce po Frondę i jestem wprost zaskoczony jak różnie można interpretować te same wydarzenia
Tzn. to jest niby oczywiste, ale wciąż zaskakujące
Nie zmienia to faktu, że PiS to jest (moim zdaniem) stan umysłu i ja po prostu nie ogarniam jak można tak myśleć i zachowywać się jak oni (nie odmawiając im prawa do własnych, innych niż moje, poglądów), choć naprawdę staram się zrozumieć i staram się szukać jakichś uzasadnień ich decyzji (nawet niektóre, choć nieliczne, ich działania/decyzje są poprawne), ale wychodzi na to, że oni są po prostu szalenie cyniczni, oportunistyczni i wyrachowani. Mam wrażenie, że od 2005 roku (od kiedy naprzemiennie rządzi PO-PiS) Polska nam się rozjeżdża jako społeczeństwo. Katalizatorem tej "złej zmiany" był 2010 rok (katastrofa smoleńska).
- lis23
Ja odnoszę wrażenie, że PIS niczego się nie nauczył po latach 2005 - 2007 (Ziobro, Szyszko), chyba tylko tego, że trzeba działać znacznie szybciej, niż wtedy.
A tymczasem, PIS może (niestety) spać spokojnie, gdyż UE wyraźnie brak jaj:
A tymczasem, PIS może (niestety) spać spokojnie, gdyż UE wyraźnie brak jaj:
http://fakty.interia.pl/raporty/raport- ... gn=firefoxKomisja Europejska nie rozpocznie kolejnych kroków wobec Polski w ramach prowadzonej procedury praworządności, bo nie została przekroczona czerwona linia wyznaczona przez KE - powiedział dziennikarce RMF FM Katarzynie Szymańskiej-Borginon wysoki rangą urzędnik Komisji Europejskiej. Przypomnijmy, jutro wiceszef KE Frans Timmermans ma się ustosunkować do odpowiedzi polskich władz na rekomendacje Brukseli w kwestii wymiaru sprawiedliwości.
...
- Na razie nic takiego w Polsce się nie stało - powiedział urzędnik. Rozmówca RMF FM dodał, że KE nie podejmie żadnych dalszych kroków bez - jak się wyraził - "pogłębionej dyskusji unijnych komisarzy". Na razie takiej dyskusji w KE nie było.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Komisja Europejska niestety działa wolno. Ale z drugiej strony, czy mocne i zdecydowane działania nie byłyby na rękę PiSowi. Wtedy dopiero mogliby mówić, że są atakowani przez Unię sterowaną Niemcami i Francją i że Unia chce zniszczyć suwerena i odebrać 500+. A na to suweren dałby nie 40% a 99% poparcia.
A tymczasem posłanka Lichocka w walce z Francuzami przestała kupować francuskie sery. I dlatego też pochwaliła się w internetach, że zamiast francuskich serów zakupiła polski Turek... który należy do grupy Bongrain S.A z Francji.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... slala.html
PiS to rzeczywiście stan umysłu, nie wspominając, że to trzeba być zdolnym inaczej z tym Autosanem, aby przegrać ustawiony przetarg.
A i jakby co może nie wiecie, ale ja potrafię spojrzeć w przyszłość i skoro jutro jest 1 września, to pewnie będzie o reparacjach wojennych.
A tymczasem posłanka Lichocka w walce z Francuzami przestała kupować francuskie sery. I dlatego też pochwaliła się w internetach, że zamiast francuskich serów zakupiła polski Turek... który należy do grupy Bongrain S.A z Francji.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... slala.html
PiS to rzeczywiście stan umysłu, nie wspominając, że to trzeba być zdolnym inaczej z tym Autosanem, aby przegrać ustawiony przetarg.
A i jakby co może nie wiecie, ale ja potrafię spojrzeć w przyszłość i skoro jutro jest 1 września, to pewnie będzie o reparacjach wojennych.
- lis23
Ja to mam przesr ... ne, bo wokół wszyscy za PIS (poza matką): tatuś, wielki fan Dudy (ciągle się chwali, że podał mu rękę i nazwał najlepszym prezydentem w historii), chrzestna, która jest fanatyczną zwolenniczką Kaczyńskiego i Ziobro (Ziobro to narodowe dobro), nawet siostra i jej chłopak (który wczoraj oznajmił, że przecież TVN i Polsat kłamią, ale nie chciałem się wdawać w dyskusje) czy znajomi, wyznawcy Mikkego ...
Najgorsze, że to nie są ludzie 60+ tylko młodzież 25+ (jak ów chłopak siostry, który twierdzi, że już Jan Paweł II ostrzegał przed inwazją Arabów na Europe, czy brat cioteczny, który jest przeciwko np. sprzedaży ziemi obcokrajowcom).
Najgorsze, że to nie są ludzie 60+ tylko młodzież 25+ (jak ów chłopak siostry, który twierdzi, że już Jan Paweł II ostrzegał przed inwazją Arabów na Europe, czy brat cioteczny, który jest przeciwko np. sprzedaży ziemi obcokrajowcom).
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
hp_gof
Tak się zastanawiałem w jakim rejonie Polski mieszkasz i po informacjach pod avatarem wnioskuję, że to Zagłębie. Ja mam to szczęście, że Łódź zawsze była czerwona i takich fanatycznych wyznawców PiSu nie mam w rodzinie ani wśród znajomych (nawet jeśli są "kościółkowi" czy "patriotyczni" - to wszystko umiarkowanie)
A nawet jeśli się znajdą na mojej drodze osoby o takich poglądach, to nie dyskutuję z nimi na tematy polityczne. I jest git 
- lis23
Tak, Zagłębie, a konkretnie Sosnowiec (nie łapię się na metropolię Katowicką
), kiedyś czerwone a teraz chyba PIS owskie ... wolałbym, żeby nadal było czerwone, choć prezydenta mamy z PO (co się za rok pewnie zmieni).
U mnie ciężko nie gadać bo tatuś i ciocia sami zaczynają (kiedyś miałem wykład od ciotki, że Hitler miał dobre pomysły, bo chciał wytłuc Żydów, którzy chcą zawładnąć światem (teraz Muzułmanie) i takie, tam. W końcu w rodzinie jestem odstrzepem: nie moherowy beret i kościelnik, nie prawicowiec i nie PIS owiec
U mnie ciężko nie gadać bo tatuś i ciocia sami zaczynają (kiedyś miałem wykład od ciotki, że Hitler miał dobre pomysły, bo chciał wytłuc Żydów, którzy chcą zawładnąć światem (teraz Muzułmanie) i takie, tam. W końcu w rodzinie jestem odstrzepem: nie moherowy beret i kościelnik, nie prawicowiec i nie PIS owiec
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
hp_gof
I jeszcze słuchasz muzyki filmowej!
Kto normalny słucha jakiejś muzyki filmowej zamiast popularnego disco polo?! 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wspominając ilu kompozytorów jest Żydami