FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
-
hp_gof
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
No ok, ale wiesz, ja na przykład na koncert Ojca Chrzestnego nie przejadę specjalnie przez pół Polski do smogowej krainy
Ale gdyby ten koncert był "przy okazji" na FMFie, to bym pewnie poszedł. Gdyby to był koncert Sam-Wiesz-Kogo, to bym przejechał i pół Europy (co właściwie zrobiłem
), ale to inna sytuacja. Wiesz, co innego jak ktoś mieszka na miejscu, bo kupujesz sobie bilety i idziesz na koncert. Dla większości z nas jednak to jest dużo większy wydatek, bo przejazd, bo nocleg, bo urlop itd. I nie sądzę, żeby ktoś jeździł na wszystkie koncerty kilka razy do roku. No ale z drugiej strony im więcej wydarzeń, tym większy do nich dostęp i większy wybór. I każdy może sobie jechać na co chce. Ale mimo wszystko FMF ma tą dla mnie przewagę, że w ramach jednych kosztów mogę zaliczyć kilka wydarzeń. Ciekawe czy Ty byś się kwapił do zakupu biletów na Godfathera, gdybyś miał dupę ruszyć do Warszawy na przykład 
ale ja to rozumiem. chodzi mi o to że jakby taki fmf był w innym mieście, ale program był słaby, a w tym samym mieście w innym terminie miałbym np Godfathera, to i tak bym pojechał. o to mi chodziło. dla nas to tylko lepiej - niech sobie firmy eventowe walczą między sobą o jak najlepsze imprezy, wyjdzie to tylko na plus dla widzów.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
to się nagrają
w tym trzygodzinnym filmie to może z półgodziny muzy jest, reszta to sourceowe skakańce, tak to zapamiętałem 
Dokładnie. Godfather live - przede wszystkim to nie jest film do oglądania w jakiejś hali, jako masowy event. Ojciec to kino dla trochę bardziej wyrobionego widza, w dużej większości intymne, psychologiczne. Już dwójka ma więcej okazji dla score'u żeby się wybił podczas koncertu, również w związku z elementem epickim całego obrazu. OK, że taki event się odbywa, ale chyba lepsze dla niego miejsce byłoby na festiwalu.
A producentem wydarzenia jest chyba ta sama firma co ma Gladiatora?
Adam taki mądry, jako że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Już widzę jak po Polsce jeździ po koncertach...
A producentem wydarzenia jest chyba ta sama firma co ma Gladiatora?
Adam taki mądry, jako że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Już widzę jak po Polsce jeździ po koncertach...

Ehh..Srednio 3 razy w roku, a w tym na ta chwile mam juz bilety na 4 w pl. No ale to muza popularna.. Nie moja wina ze filmówka u nas raczkuje i poza fmf nic nie ma. Ennio i Godfather to pierwsze 2 wyjątki. Na metropolis nie idę bo to staroć i nie przeżyje projekcji, a do tego byłem 10 lat temu na premierze tego i mam z tego płytę od Abla wiec odpuszczam. Mimo ze mam podnosem co powinno kłócić sie Twoja teoriaTomek pisze:Adam taki mądry, jako że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Już widzę jak po Polsce jeździ po koncertach...
NO CD = NO SALE
Poza krk- scorpioni, roxette, toto, acdc. Na to konto paru płyt sie nie kupi jak co roku, ale i tak na wszystkie z nich bilety sa 100 lub 150% tańsze i jednocześnie w 2 razy lepszych miejscach niż na Enniu. Takze rachunek jest prosty.
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
3x Warszawa plus 1x Łódź, jak mniemam? Fajnie
Tylko bądź przygotowany, że wszystko będzie totalnie rozkopane (jak wszędzie)
Ale Atlas Arena jest tuż przy dworcu, więc luz 
News sprzed dwóch dni a tu cisza?
. No chyba, że czytaliście, ale wietrzycie jakąś ściemę
. Trochę nie chce mi się wierzyć, że w tak krótkim czasie by to przygotowali, ale informacja brzmi wiarygodnie.
Ktoś reflektuje na Interstellar Live z dyrygującym Hansem za miesiąc w Londynie?
http://www.finalreel.co.uk/interstellar ... bert-hall/
Ktoś reflektuje na Interstellar Live z dyrygującym Hansem za miesiąc w Londynie?
http://www.finalreel.co.uk/interstellar ... bert-hall/

-
Templar
W środę, o 8:10 podadzą program FMF na RMF Classic.
szykujcie Pany podpórki pod szczęki na podwójny finał 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Nie lubię jak ktoś wie coś wcześniej i podsyca emocje

e tam, po prostu napisałem aby się nie niepokoić, bo akurat na podwójny finał warto czekać bez obaw o program tego dnia 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Nie rozumiem nic z tego co mówisz