Jedynie goraca atmosfera na forum filmmusic.pl

Nie wiem, jak na Twoim pomorzu, ale na moim jest min. 15 stopni w tym momencie i świeci słońce.Agent pisze:Zimno, wietrznie, maksymalnie 8 stopni ciepla. Tak to jest nad polskim morzem.
Strzelam w BolszewoDanielosVK pisze:Ja mieszkam pod Wejherowem, a to chyba tak daleko nie jest.
Brawo. Pewnie nieźle musiałeś się namyśleć.Szczypior pisze:Ja strzelam w Kębłowo
Ciekawe czy rownie celnie strzeliles w ta gre, ktora szukales w offtopieSzczypior pisze:Ja strzelam w Kębłowo
Ja to mam wzrok normalnie orliDanielosVK pisze:Brawo. Pewnie nieźle musiałeś się namyśleć.Szczypior pisze:Ja strzelam w KębłowoA nad piwem można kiedyś pomyśleć.
Williams nie musi już niczego udowadniać, jest na emeryturzeTemplar pisze:
No tragedia, ostatnią dobrą pracę zrobił w 2010 roku, nie to co Williams, który co miesiąc serwuje nam geniusze.
Adam, może Ty uważasz, że tematy są " infantylne " i staroświeckie?, jak część osób na filmwebie?Adam pisze:bzdurakino nowej przygody się skończyło sto lat temu
colis pisze:trochę rozmienia się na drobne, min. w tych wszystkich animacjach
Nie chodzi o to, że tematy wyraziste w ogóle są infantylne, ale o pewien typ tematu, jakim Williams zdominował gatunek zwłaszcza w pierwszej połowie lat 80., a zaczął pod koniec lat 70. Gwiezdnymi wojnami i właśnie Supermanem (którego w sumie dzisiaj sobie posłucham, choć nie wiem, czy mam re-recording cholera, czy mam oryginalny LP z 1979; łezka w oku się kręci, słuchałem parę lat temu oryginalnego Supermana z winyla, jak byłem w Londynie; szkoda, że się nie odważyłem i nie nadrobiłem wielkiego braku z Goldsmitha, czyli Ucieczki Logana, którą Richard też ma w domu na winylu; wolałem Star Treka).lis23 pisze:Adam, może Ty uważasz, że tematy są " infantylne " i staroświeckie?, jak część osób na filmwebie?Adam pisze:bzdurakino nowej przygody się skończyło sto lat temu
w takim razie, Twój Brian Tyler też jest infantylny, gdyż stworzył bardziej wyrazisty temat do IM3, niż wszystkie sample do MoS ( gorzej z resztą muzy), mam jednak nadzieję, że całość muzy Zimmera będzie jednak lepsza
powiedzcie mi jeszcze raz: skoro z Zimmera jest taki geniusz to dlaczego sample do MoS wywołują tak skrajne emocje, nawet na takim durnym filmwebie?.
Nie, tamto było do Kopra, ale po prostu nie zawsze chce mi się wykorzystywać opcję cytuj.lis23 pisze:Williams nie musi już niczego udowadniać, jest na emeryturzeTemplar pisze:
No tragedia, ostatnią dobrą pracę zrobił w 2010 roku, nie to co Williams, który co miesiąc serwuje nam geniusze.
Zimmer, natomiast, od lat jest na świeczniku a jego styl jest nagminnie kopiowany przez innych, więc jest po części odpowiedzialny za dzisiejszy stan muzyki filmowej.
Paweł - Odpowiadasz Sam sobie?