The Twilight Saga. Breaking Dawn. Part 1-2 - Carter Burwell
-
hp_gof
Re: The Twilight Saga. Breaking Dawn. Part 1-2 - Carter Burw
Przemilczmy lepiej ten temat, bo i tak wiemy, że żaden z nas nie ustąpi
W każdym razie dobrze, że już koniec 
-
Templar
Ale przynajmniej jest zabawa, lubię się licytowaćhp_gof pisze:Przemilczmy lepiej ten temat, bo i tak wiemy, że żaden z nas nie ustąpi
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Rany, kolejny sadomasochista?hp_gof pisze:Widziałem dzisiaj film
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:Ostatnia część jest spoko, najlepsza z całej serii, ale na ripa to se poczekacie pewnie do lutego, a czwórka to jak jedynka, na drugim miejscu bym je dał, najgorsza to była dwójka i trójka, takie nudy i pierdoły, że aż żal dupę ściska
http://www.filmweb.pl/news/Z%C5%82ote+M ... 2%22-93449Templar pisze:A film jest ogólnie spoko, nawet na Filmwebie wielu hejterom się podoba, no i całkiem wysoka ocena tam jest
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Wczoraj oglądałem i film rzeczywiście w porównaniu do poprzednich części wydaje się być spokoWojtek pisze:Templar pisze:Ostatnia część jest spoko, najlepsza z całej serii, ale na ripa to se poczekacie pewnie do lutego, a czwórka to jak jedynka, na drugim miejscu bym je dał, najgorsza to była dwójka i trójka, takie nudy i pierdoły, że aż żal dupę ściskahttp://www.filmweb.pl/news/Z%C5%82ote+M ... 2%22-93449Templar pisze:A film jest ogólnie spoko, nawet na Filmwebie wielu hejterom się podoba, no i całkiem wysoka ocena tam jest
-
hp_gof
Ale to i tak nie uchroniło tego filmu od gromu Złotych Malin 
Maliny poszły za całokształt seriihp_gof pisze:Ale to i tak nie uchroniło tego filmu od gromu Złotych Malin
-
Templar
Jakby Maliny przyznawali naprawdę najsłabszym filmom to by dostawały je tytuły o których pewnie nikt nie słyszał
Zresztą każdy może być członkiem i głosować i nawet gdzieś tam widziałem podział głosów na krytyków i zwykłych szarych członków, z krytyków to Zmierzch miał najmniej głosów, ale właśnie od reszty ludu to miał od cholery głosów 
- Wojteł
- John Williams
Obejrzałem sobie to arcydzieło. Templar chyba trollował z tym, że to najlepszy film z serii. No chyba pod względem naszpikowania niedorzecznymi głupotami, to muszę przyznać, że śmiałem się często i radoścnie, bo np. na poprzedniej części byłem zbyt zażenowany na śmiech. Tutaj natomiast mieliśmy tyle idiotyzmów, fatalnych dialogów i gry aktorskiej i ułomnej logiki, że ciężko było się nie śmiać. Muszę też dodać bardzo ciekawą rzecz, jeśli chodzi o kompozycję zmierzchu: co dwie minuty mamy scenę, gdzie "bohaterka" (to słowo jest użyte na wyrost, bo podczas gdy bohaterowie innych serii fantasy narażają swoje życie, przezwyciężają słabości, są wzorami cnót wszelakich itd itp, to Bella cały dzień siedzi na dupie, a wszyscy dookoła zapierdalają, żeby jej było dobrze) dowiaduje się jakiegoś ważnego dla fabuły faktu (na tyle ważnego, że popycha cały film do przodu o pięć minut, dopóki nie dowie się kolejnego jakże istotnego faktu), wszyscy zatrzymują się w biegu, idą do biblioteki i przez 20 minut tłumaczą o co cho. Jakby tak wyglądało opowiadanie historii we Władcy Pierścieni czy w Grze o Tron, to mielibyśmy chyba po 17 godzin śmiertelnie nudnych filmów. Wspomniałem kiedyś, że być może zrecenzuję te scory - chyba nie dam jednak rady, obejrzeć tych filmów po raz drugi.
Teraz na liście moich gniotów do obejrzenia zostają jeszcze The Room i Bitwa pod Wiedniem
Teraz na liście moich gniotów do obejrzenia zostają jeszcze The Room i Bitwa pod Wiedniem
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dalej "The Room" nie widziałeś? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Wczoraj miałem oglądać, ale jak zobaczyłem kilka ujęć, to zrezygnowałem 
Zastanawiam czy lepiej najpierw obejrzeć rewelacyjną recenzję NC i później film czy odwrotnie. Ja osobiście zacząłem od recenzji, więc znałem sporo spoilerów, ale z drugiej strony przypominał mi film żarty NC 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"The Room" ogląda się świetnie! Chyba już z 5 razy ten film widziałem.
A co do Belli, to jak zawsze niezawodny NC, najlepiej podsumował tę postać:
http://www.youtube.com/watch?v=o4uxoBQxxQs
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Ja też chciałem to obejrzeć właśnie pod wpływem recenzje 
- Wojteł
- John Williams
Ja uwielbiem Bum reviews zmierzchu. To, jak naśladowal wymowę Pattinosna, to była miazga. Albo teksty typu:Wawrzyniec pisze:"The Room" ogląda się świetnie! Chyba już z 5 razy ten film widziałem.![]()
And the girl is like: I think im tortured, but I'm just pretencious
And the boy is like: I will just stare at you
Albo:
-I'm totally not a werewolf. I'm an everyday, ordinary, regular school kid, just like that pale guy, wearing all black, who's totaly not a vampire