HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
Nic po prostu pamiętam dobrze casus "Inception". Na początku bee, nuda itd. Potem powoli, większość dawała 3,5 na zasadzie, niezłe, ale nic wielkiego i to nie jest ten dawny magiczny Hans, grający w teledysku "Video Killed The Radio Star", a potem ja oglądnąłem film i usłyszałem score i reszta jest wielką, epicką fakbojską historią. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wojtek pisze:No piątki nikt przy zdrowych zmysłach by temu nie wystawił

No póki co 4,5 u mnie, zobaczymy co będzie jutro po filmie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Templar pisze:Wojtek pisze:No piątki nikt przy zdrowych zmysłach by temu nie wystawił![]()

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale ten score nawet obok Incepcji nie stoi. Ponad to, Incepcję wszyscy albo chwalili, albo byli chociaż względnie zadowoleni, więc wykręcasz kota ogonem.Wawrzyniec pisze:Nic po prostu pamiętam dobrze casus "Inception". Na początku bee, nuda itd. Potem powoli, większość dawała 3,5 na zasadzie, niezłe, ale nic wielkiego i to nie jest ten dawny magiczny Hans, grający w teledysku "Video Killed The Radio Star", a potem ja oglądnąłem film i usłyszałem score i reszta jest wielką, epicką fakbojską historią.
Nigdy nie raczyłeś napisać, za co tak wysoka ocena.Templar pisze:Wojtek pisze:No piątki nikt przy zdrowych zmysłach by temu nie wystawił![]()
No póki co 4,5 u mnie, zobaczymy co będzie jutro po filmie

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
Przecież mówiłem, że nikt przy ZDROWYCH zmysłach
A TDK wydaje mi się ciekawszy od Incepcji. Może nie tak ważny, jeśliby patrzeć na całość twórczości Hansa, ale na pewno lepiej się go słucha, bo jest mniej ambientowy i nie ma tu tyle nudnego underscoru.

A TDK wydaje mi się ciekawszy od Incepcji. Może nie tak ważny, jeśliby patrzeć na całość twórczości Hansa, ale na pewno lepiej się go słucha, bo jest mniej ambientowy i nie ma tu tyle nudnego underscoru.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nic nie wykręcam. Pamiętam dokładnie ten czas i nigdy go nie zapomnę. "Chwalili" - wolne żarte. Większość łaskawie nie dosrywała Hansowi, ale chwalenia nie było. "3,5", "3" to najczęstsze oceny i ogólnie dominowało przekonanie "meh". To ja jedyny zachwycałem się tą muzyką, za co otrzymałem największego LOLa w historii i takiej beki dawno nie było. Dopiero z czasem inni zaczynali doceniać ten score, ale było już wtedy późno. Kiedy trzeba było przespali ten moment i wyśmiali tego, który go nie przespał. Nic dziwnego, że teraz piszesz, że ludzie chwalili, albo dobrze oceniali "Inception". Gdyż żaden z nich nie chce się przyznać, że wtedy było w błędzie, a ja miałem rację. Miałem od samego początku rację co do "Inception". Powiedz swojej siostrze, że Wawrzek miał rację. Eeeeeeeeeeee.....DanielosVK pisze:Ale ten score nawet obok Incepcji nie stoi. Ponad to, Incepcję wszyscy albo chwalili, albo byli chociaż względnie zadowoleni, więc wykręcasz kota ogonem.Wawrzyniec pisze:Nic po prostu pamiętam dobrze casus "Inception". Na początku bee, nuda itd. Potem powoli, większość dawała 3,5 na zasadzie, niezłe, ale nic wielkiego i to nie jest ten dawny magiczny Hans, grający w teledysku "Video Killed The Radio Star", a potem ja oglądnąłem film i usłyszałem score i reszta jest wielką, epicką fakbojską historią.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Najczęściej oceny oscylowały w granicach 3.5-4, ale że Ty jako jedyny wyrwałeś się ze swoim fanboyskim maxem to się nie dziwię, że dzisiaj postrzegasz te stonowane opinie jako wielką krytykę. I nie miałeś żadnej racji, bo nikt do tej pory swojej oceny do maxa nie dociągnął. 

Fe.
Po pierwsze za kawałki akcji, takie utwory jak Imagine te Fire, Fear Will Find You czy też The Fire Rises to cud, miód i orzeszki dla moich uszu. Po drugie świetny temat Bane'a (jeśli się nie mylęDanielosVK pisze:Nigdy nie raczyłeś napisać, za co tak wysoka ocena.

O RLY?DanielosVK pisze:I nie miałeś żadnej racji, bo nikt do tej pory swojej oceny do maxa nie dociągnął.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Poczekajmy do wtorku.Templar pisze:O RLY?DanielosVK pisze:I nie miałeś żadnej racji, bo nikt do tej pory swojej oceny do maxa nie dociągnął.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tak, wszyscy wiemy, że masz blisko tysiąc odsłuchów Incepcji, czyli więcej niż całej reszty Hansa razem wziętej. Ale Ty chyba od początku dawałeś maxa.Templar pisze:O RLY?DanielosVK pisze:I nie miałeś żadnej racji, bo nikt do tej pory swojej oceny do maxa nie dociągnął.
I co wtedy?Wawrzyniec pisze:
Poczekajmy do wtorku.
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I wtedy Templar nie będzie sam w swej ocenie. 

Przyjdzie zima, winter is coming jak to mawiają na Północy.DanielosVK pisze:I co wtedy?Wawrzyniec pisze:
Poczekajmy do wtorku.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fajnie, że tak z góry zakładasz.Wawrzyniec pisze:I wtedy Templar nie będzie sam w swej ocenie.

Fe.
też jestem na takWawrzyniec pisze:Właśnie byłem w szoku i na początku myślałem, że ktoś się pod Ciebie podszywa. Ale ogólnie Ty i Templar jesteście na tak, reszta marudzi. Więc jest dobrze

Ostatnio zmieniony pt lip 27, 2012 08:36 am przez Agent, łącznie zmieniany 1 raz.