- Err...

Nie uwierzę że film jest gorszy od " Transformers 3 ' a że niby jest mało akcji? - w Iron Man Thorze czy Captain America też jej zbyt wiele nie ma a filmy są bardzo fajne, przynajmniej dla mnie.kiedyśgrześ pisze:Jeśli kogoś interesuję dlaczego Alan tak skiepścił, musi obejrzeć to widowisko, rzuciłem okiem na IMDB, ocena 8.8/10 from 65,676 users, tymczasem film jest wyraźnie kierowany do osób upośledzonych intelektualnie i to w stopniu znacznym, nie wspominając o tym, że jest po prostu piekielnie nudny
...
A gdzie tu kpiny? Przez pierwszą godzinę nic się nie dzieje, faceci w pelerynach łażą i gadają o jakiejś świecącej kostce, cała rozpierducha przez ostanie pół godziny jest nudna niczym sceny walk w Matrix 2. WTF
No to mi się chyba będzie podobać, bo akurat uwielbiam sceny walk z Reaktywacjikiedyśgrześ pisze:nudna niczym sceny walk w Matrix 2. WTF
Bo może chciał ich pokonać i nie dał rady?Wawrzyniec pisze:Po jaką cholere on z nimi walczy, skoro i tak pod koniec odlatuje?
Lisie problem polega na tym, że mnie jako widza to nie interesuje, gadają - guzik mnie to obchodzi, nawalają - guzik mnie to obchodzi, żenada! Scenarzysta powinien zostać rozstrzelany! Natychmiast! W Transach to sobie przynajmniej na laski nie z tej ziemi można popatrzyć, w tym filmie jedynie epizod Skolimowskiego mnie zainteresował, zawsze to jakieś polonicumlis23 pisze:Nie uwierzę że film jest gorszy od " Transformers 3 ' a że niby jest mało akcji? - w Iron Man Thorze czy Captain America też jej zbyt wiele nie ma a filmy są bardzo fajne, przynajmniej dla mnie.
Chyba dlatego rola tej nowej laski z transów ograniczyła się do reklamy majtekkiedyśgrześ pisze:Lisie problem polega na tym, że mnie jako widza to nie interesuje, gadają - guzik mnie to obchodzi, nawalają - guzik mnie to obchodzi, żenada! Scenarzysta powinien zostać rozstrzelany! Natychmiast! W Transach to sobie przynajmniej na laski nie z tej ziemi można popatrzyć, w tym filmie jedynie epizod Skolimowskiego mnie zainteresował, zawsze to jakieś polonicum