Tylko chyba tematy Ci się pomyliłyPaweł Stroiński pisze:Z kronikarskiego obowiązku. Pierwszy Sherlock Hansa - 3,5, drugi - 3

Tylko chyba tematy Ci się pomyliłyPaweł Stroiński pisze:Z kronikarskiego obowiązku. Pierwszy Sherlock Hansa - 3,5, drugi - 3
A ja?Wawrzyniec pisze:I tak jak np. w polskim światku muzyki filmowej nie mogę znaleźć ani jednej osoby, która zgadza się z moją opinią "Inception"
W ankiecie na forum dałem 5, ale skoro tak bardzo chcesz to już dodałem komentarz. A tak w ogóle to co za lamusy głosowały, że średnia 3,5 tylko była, teraz wzrosła do 3,8Wawrzyniec pisze:Jeżeli tak, to super. Ale wiesz nie widzę Twojego głosu pod moją recenzją to skąd mam wiedzieć.
Ja nie chcę pokazywać palcem na te lamusy, tym bardziej, że z jednym mam całkiem dobre kontaktyTemplar pisze:A tak w ogóle to co za lamusy głosowały, że średnia 3,5 tylko była, teraz wzrosła do 3,8![]()
bo o gównie nie ma się co rozpisywaćAdam pisze:wtedy piszesz o tym mniej niz o bejtsowych conanach, czyniąc to jedną z najkrótszych recek na portalu
On nie jechał po Newmanie. To była czysta ironiaAdam pisze:no po Njumanie on nieraz jechał i ma racje
a z Brajanem nie do końca jest u niego tak źle, bo sporo płyt ocenił dobrze, a część ocen nawet mnie zaskoczyło (starszych prac) cóz, ma odpały jak Klami