Dopiero po długim czasie i 1000 przesłuchaniach obejrzałem film

Sam żeś nieporozumienie. Jaki re-rec? Przecież grają tylko tematy i bardzo dobrze, bo w niektórych przypadkach zamiast kupować cały score, gdzie poza tematem nic ciekawego nie ma, lepiej zainwestować w składankę. A Hansu lepiej by Black Raina wypuścił w porządnym wydaniu a nie się Prażanami martwi.Wawrzyniec pisze:Ja nie mam problemu ze wszystkimi re-recami. Gdyż rozumiem ich sens, kiedy dany materiał zaginął, lub się całkowicie nie nadaje do odtworzenia. Ale takie re-reci Zimmera to już totalne nieporozumienie.
To był skrót myślowy, nie przesadzaj. A po za tym jak ktoś chce inwestować w taką składankę to proszę bardzo, ale muzyki Hansa Zimmera i jego najlepszych utworów on na tej płycie nie znajdzie, tylko nieudolną podróbę. I to jest podstawowy co wybierać trzy paski Adidasa, czy cztery Adldasa.Koper pisze:Sam żeś nieporozumienie. Jaki re-rec? Przecież grają tylko tematy i bardzo dobrze, bo w niektórych przypadkach zamiast kupować cały score, gdzie poza tematem nic ciekawego nie ma, lepiej zainwestować w składankę.
Hans niech lepiej zajmie się gównami, które firmuje swoim nazwiskiem, np. Modern Warfare 2, które w wersji cyfrowej jest w całości podpisane jako Hans Zimmer, a podobno tylko temat główny tam zrobił.Wawrzyniec pisze:To był skrót myślowy, nie przesadzaj. A po za tym jak ktoś chce inwestować w taką składankę to proszę bardzo, ale muzyki Hansa Zimmera i jego najlepszych utworów on na tej płycie nie znajdzie, tylko nieudolną podróbę. I to jest podstawowy co wybierać trzy paski Adidasa, czy cztery Adldasa.
RCP to generalnie samo w sobie jest jak chińska zabawkaWawrzyniec pisze:To był skrót myślowy, nie przesadzaj. A po za tym jak ktoś chce inwestować w taką składankę to proszę bardzo, ale muzyki Hansa Zimmera i jego najlepszych utworów on na tej płycie nie znajdzie, tylko nieudolną podróbę. I to jest podstawowy co wybierać trzy paski Adidasa, czy cztery Adldasa.
A o tym to jak narazie wie tylko Paweł że niby Hans ma obiekcje:DWawrzyniec pisze:Gdybym ja coś stworzył, a ktoś inny by to tak przerobił, że nie miałoby to z moją pracą nic wspólnego, to też bym nie piał z zachwytów, ani nie siedział cicho.
Gdyby nie napisali, że Zimmer to by oskarżyli ich o plagiatWawrzyniec pisze:Sprawa nie jest zamknięta, gdyż na płycie widnieje jak byk informacja, że to muzyka Hansa Zimmera, a muzyką Hansa Zimmera nie jest.
I nie bądźmy tacy znowu materialistyczni. Gdybym ja coś stworzył, a ktoś inny by to tak przerobił, że nie miałoby to z moją pracą nic wspólnego, to też bym nie piał z zachwytów, ani nie siedział cicho.
Wawrzyniec pisze:Sprawa nie jest zamknięta, gdyż na płycie widnieje jak byk informacja, że to muzyka Hansa Zimmera, a muzyką Hansa Zimmera nie jest.
To chyba się odnosi do jakichś Modern Warfarów, Henrich 4 i innych shitów, to co napisałeś.Wawrzyniec pisze:Sprawa nie jest zamknięta, gdyż na płycie widnieje jak byk informacja, że to muzyka Hansa Zimmera, a muzyką Hansa Zimmera nie jest.
W jakiej wersji cyfrowej? Mówisz o jakichś bootlegach?Templar pisze:Hans niech lepiej zajmie się gównami, które firmuje swoim nazwiskiem, np. Modern Warfare 2, które w wersji cyfrowej jest w całości podpisane jako Hans Zimmer, a podobno tylko temat główny tam zrobił.Wawrzyniec pisze:To był skrót myślowy, nie przesadzaj. A po za tym jak ktoś chce inwestować w taką składankę to proszę bardzo, ale muzyki Hansa Zimmera i jego najlepszych utworów on na tej płycie nie znajdzie, tylko nieudolną podróbę. I to jest podstawowy co wybierać trzy paski Adidasa, czy cztery Adldasa.
Zimmer napisał główne tematy do Piratów 4, Rango i Modern Warfare 2.Turek pisze:Wawrzyniec pisze:Sprawa nie jest zamknięta, gdyż na płycie widnieje jak byk informacja, że to muzyka Hansa Zimmera, a muzyką Hansa Zimmera nie jest.
BUAHAHAHAHHAAH
A jak mamy gówna pokroju Piratów 4, Rango, Modern Warfare 2 , gdzie Hans guzik zrobił (znaczy 10 minut) a podpisuje to jako swoje to to jest ok ?:D To jak rozumiem jego muzyka ?:D
Ale co tam, faceta wiąże umowa i czopka, a poza tym biedak musi tak robić bo jak dzieci wyżywi
http://itunes.apple.com/us/album/call-d ... d373903827Paweł Stroiński pisze:W jakiej wersji cyfrowej? Mówisz o jakichś bootlegach?
Bo WSZYSCY podpisują ten score Main Theme by Hans Zimmer, Music by Lorne Balfe.
Powtarzam, mogę wyciągnąć odpowiedni fragment z nagrania mojej rozmowy z Zimmerem, ale cały czas nie chcesz tego fragmentu. Boisz się?!Turek pisze:A o tym to jak narazie wie tylko Paweł że niby Hans ma obiekcje:DWawrzyniec pisze:Gdybym ja coś stworzył, a ktoś inny by to tak przerobił, że nie miałoby to z moją pracą nic wspólnego, to też bym nie piał z zachwytów, ani nie siedział cicho.
Nikt o tym nie słyszał
O tym że Williams nie napisał finału E.T. to co powiesz Wawrzek ?