Koper pisze:Hehe, ale przynajmniej zdążyliśmy przesłuchać

Ja nie zdążyłem
Adam pisze:to masz kiepskie oczy bo w 3 reckach w których jadą po filmie jedyną rzeczą która zbiera tam pochwały jest porządna technika i zdjęcia + 3d i wyraźnie to zaznaczają, no ale Wawrzyniec obejrzał trailer minutowy w dodatku źle zmontowany i ponieważ nie wygląda jak star wars, to już dla niego jest to kupa i na tej podstawie wyciąga wnioski

Wiem, że mam wadę wzroku

Fakt noszę okulary, ale czy to mnie czyni w Twoich zdrowych oczach gorszym człowiekiem? Sztucznie, ale mimo wszystko coś tymi moimi kiepskimi oczyma widzę. I w tym co widzę, wszystkie trailery, krótkie urywki itd. ja widzę gówno. I co mają do tego recenzje. To brzmi trochę jak Bladu: Mamy recenzję, a więc opinie krytyków filmowych, z dyplomami, więc oni się znają, a Wawrzek, co to jeszcze ma słaby wzrok, nie ma prawa stwierdzić, że to co widzi przypomina mu gówno. Oczywiście recenzje można czytać, wyciągać z nich wniosków, ale się tylko nimi kierować to błąd.
I spokojnie, nie porównuję tego filmu względem "Star Wars". Ale może porównaj sobie względem, jakiś filmów wojennych, historycznych itd. Chociaż może lepiej nie.
Dziękuję za uwagę, a swego zdania nie zmienię i szkoda, że na razie nie mam jak obejrzeć tego filmu.
P.S. Tytuł tego tematu jest chyba zły.