Adam pisze:po południu będzie ordered!!
1920 Bitwa Warszawska - Krzesimir Dębski
-
Templar
Re: Bitwa Warszawska 1920 - Krzesimir Dębski
Ale tak w sumie to dzięki mnie może sprzedaż wzrosła
A na pewno sprzedali chociaż jedną płytę więcej:
A oni mi się tak odwdzięczają, YT mógłby chociaż zostawić dostęp do listy ulubionych, a nie wszystko kasować 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie zdążyłemKoper pisze:Hehe, ale przynajmniej zdążyliśmy przesłuchać
Wiem, że mam wadę wzrokuAdam pisze:to masz kiepskie oczy bo w 3 reckach w których jadą po filmie jedyną rzeczą która zbiera tam pochwały jest porządna technika i zdjęcia + 3d i wyraźnie to zaznaczają, no ale Wawrzyniec obejrzał trailer minutowy w dodatku źle zmontowany i ponieważ nie wygląda jak star wars, to już dla niego jest to kupa i na tej podstawie wyciąga wnioski
I spokojnie, nie porównuję tego filmu względem "Star Wars". Ale może porównaj sobie względem, jakiś filmów wojennych, historycznych itd. Chociaż może lepiej nie.
Dziękuję za uwagę, a swego zdania nie zmienię i szkoda, że na razie nie mam jak obejrzeć tego filmu.
P.S. Tytuł tego tematu jest chyba zły.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
ordered!!!
piękne wydanie cd+dvd, gruby digipack, gruba ksiązeczka. świetny długi dokument making of filmu i relacja z sesji. polecam. w saturnie jest najtaniej bo 39,99 za tą wersję. zwykła której nie polecam 34,99. inne sklepy w tym w necie mają o 2-4 zł drożej.
co do nowych recenzji to dla Wawrzka kolejne dowody na to że forma techniczna tego filmu - zdjecia i 3d, jest na światowym poziomie i tutaj wszyscy recenzenci są bardzo zgodni (tak samo jak każdy pisze przy tym że fabuła i scenariusz ssie), no ale Wawrzek twierdzi dalej po obejrzeniu marnego zwiastunu że to teatr telewizji:
http://www.kinodomowe.idg.pl/news/37533 ... ja.3D.html
(tutaj autor tego renomowanego portalu twierdzi że efekt 3d wykonany jest lepiej niż w części Avatara, i standardowo masakruje fabułę i grę aktorską, o czym juz wiemy z poprzednich recek)
i tu kolejna z polityki - i znów uznania dla zdjęc i 3d:
http://www.polityka.pl/kultura/aktualno ... enzja.read
co do nowych recenzji to dla Wawrzka kolejne dowody na to że forma techniczna tego filmu - zdjecia i 3d, jest na światowym poziomie i tutaj wszyscy recenzenci są bardzo zgodni (tak samo jak każdy pisze przy tym że fabuła i scenariusz ssie), no ale Wawrzek twierdzi dalej po obejrzeniu marnego zwiastunu że to teatr telewizji:
http://www.kinodomowe.idg.pl/news/37533 ... ja.3D.html
(tutaj autor tego renomowanego portalu twierdzi że efekt 3d wykonany jest lepiej niż w części Avatara, i standardowo masakruje fabułę i grę aktorską, o czym juz wiemy z poprzednich recek)
i tu kolejna z polityki - i znów uznania dla zdjęc i 3d:
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
W Media Markt jest identyczna cena co w Saturnie, przynajmniej w moim mieście 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No pewnie, Cameron się powinien od Hoffmana uczyć, jak się profesjonalnie filmy kręciAdam pisze:(tutaj autor tego renomowanego portalu twierdzi że efekt 3d wykonany jest lepiej niż w części Avatara,
Politykę kupuję regularnie, więc to i wiem, ale tak swego zdania nie zmienię.Adam pisze:i tu kolejna z polityki - i znów uznania dla zdjęc i 3d:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Idziak + kamery 3D no to co się dziwić, że zdjęcia i trójwymiar są na dobrym poziomie. Ale to nie wyczerpuje strony technicznej.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Mefisto
Idę o zakład, że to gówno prawda - jakoś się trzeba promować po prostu. Film za 30 baniek, to chyba nikt nie napisze, że poszły się te pieniądze jebać. A już na pewno nikt, kto mógłby po tym na zbity pysk wylecieć.1920 poziomem 3D przebija nawet słynnego Avatara.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cicho, kilku recenzentów, którzy pewnie mają dyplomy, certyfikaty i studiowały filmoznawstwo i dziennikarstwo i nie wiadomo co jeszcze na raz, napisało, że 3D i zdjęcia są świetne i biją "Avatara", więc to musi być prawda 
-
Templar
Dlatego trzeba samemu się wybrać i ocenić, a nie oceniać na podstawie innych recenzji albo minutowych fragmentów na YouTubieWawrzyniec pisze:Cicho, kilku recenzentów, którzy pewnie mają dyplomy, certyfikaty i studiowały filmoznawstwo i dziennikarstwo i nie wiadomo co jeszcze na raz, napisało, że 3D i zdjęcia są świetne i biją "Avatara", więc to musi być prawda
zapominasz Wawrzyńcu, że w Avatarze sporo scen nie było w 3D, do tego niektóre były naciągane - wiem bo w imaxie ściągałem parę razy okulary.. A w recenzji ktoś pisze o fragmentach a nie o całym Avatarze - znów propagande robiszWawrzyniec pisze:Cicho, kilku recenzentów, którzy pewnie mają dyplomy, certyfikaty i studiowały filmoznawstwo i dziennikarstwo i nie wiadomo co jeszcze na raz, napisało, że 3D i zdjęcia są świetne i biją "Avatara", więc to musi być prawda
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty chyba sam nie jesteś w 3D...Adam pisze:zapominasz Wawrzyńcu, że w Avatarze sporo scen nie było w 3D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie wszystko było w 3d. abstrahując że cały film robiony był w kompie
a brak 3d łatwo poznać ściągając okulary
na Transformerach 3 testowałem to też i też oszukiwali..
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty chyba sobie jaja robisz. Cały film był robiony jedną technologią, kamerami 3D, więc jak mogło nie być 3D? Chyba, że miałeś jakąś kijową kopię w IMAXie. Ale cyfrowe 3D o puszczali w multipleksach było jak najbardziej 3D od pierwszej do ostatniej minuty, a że ten efekt w jednych scenach był bardziej wyczuwalny, w innych mniej, to inna sprawa.
I co to znaczy "cały film robiony na kompie"? Bo coś bredzisz chyba.
I co to znaczy "cały film robiony na kompie"? Bo coś bredzisz chyba.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może Adamowi chodzi, o to, że kręcony był w studioKoper pisze:I co to znaczy "cały film robiony na kompie"? Bo coś bredzisz chyba.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Adam poszedł na wersję bez 3D i okulary założył, a po ich zdjęciu stwierdził, że oszukują. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.