James Newton Howard - Alive
Kenji Kawai - Mobile Suit Gundam 00
Klaus Badelt - The Promise
Jerry Goldsmith - Mummy
James Horner - Enemy At The Gates

Mega score, nareszcie jakiś ciekawy score Desplata przy którym nie można zasnąć. Od razu do listy dzisiejszych odkryć można zaliczyć New Moon. Końcówka i początek świetne, środek niestety słaby. Przy czym to jeszcze nie koniec poznawania Desplata.Marek Łach pisze:I jak wrażenia?Ele pisze: Ghost Writer - Alexandre Desplat
Elektronika czasami jak w "War", więc jest okAdam Krysiński pisze:dość odważna opinia jak na fanboja HorneraMystery Man pisze: Ostatnio podsłuchuje sobie "Season of the witch" Örvarssona. Bardzo fajna praca, klimaty "Outlandera" tyle, że znacznie ciekawsze, żywsze, lepsze.;-):P
miazgabladerunner20 pisze:Nic ciekawego oklepane do bólu
The Bourne Ultimatum- John Powell
nie znam, pewnie nic specjalnegoThe Number 23- Harry Gregson-Williams
litościX-Men Origins:Wolverine- Harry Gregson-Williams
geniusz.Ghost Writer-Alexandre Desplat
fajne ale imo nic odkrywczego.Agora- Dario Marianelli
imo słabe, a film to jedna z większych porażek ub roku..Solista- Dario Marianelli
Elegancki zestawikWawrzyniec pisze: Po tej serii postanowiłem sięgnąć po coś z najwyższej półki, coś SSSUPER MEEEGA EXXXTRA:
Dokładnie! Bardzo dobra praca Orvarssona. Chociaż należy być fanem muzyki RCP aby wspełni ją docenić. Jest naprawdę oryginalna (Atli akurat ma swój na rozpoznawalny styl). Świetny chociażby pierwszy i trzeci utwór. Jestem także zaskoczony że Mystery ją docenił, bardziej spodziewałem się Wawrzyńca. Jednak jej nie polecam - na pewno 90 % forum zjedzie ją za to samo co zawsze i przez to zepsuję sobie dzień.tyle, że znacznie ciekawsze, żywsze, lepsze.