Trzymam kciuki. Tym bardziej, że jak tak dalej pójdzie to na najbliższe lata będziemy otrzymali wyłącznie score'y Desplata i Giacchino.
MICHAEL GIACCHINO - MISSION IMPOSSIBLE 4: GHOST PROTOCOL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: MICHAEL GIACCHINO - MISSION IMPOSSIBLE 4: GHOST PROTOCOL
Bo to jest naprawdę ryzykowny projekt. Film o trzęsieniu ziemii.
Chociaż w sumie i tak większość wiedziała, że Titanic zatonie, a i tak film zarobił krocie, a oglądało się to z wielkim napięciem, mimo że zakończenie zdawało się być oczywiste.
Trzymam kciuki. Tym bardziej, że jak tak dalej pójdzie to na najbliższe lata będziemy otrzymali wyłącznie score'y Desplata i Giacchino.
A wszyscy tak psioczą na RCP, ale jak na razie to te najatrakcyjniejsze projekty albo Giacchino, albo Desplat dostają.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tragedia, zważywszy, że jeden i drugi nie mają nic oryginalnego do powiedzenia.Wawrzyniec pisze:Trzymam kciuki. Tym bardziej, że jak tak dalej pójdzie to na najbliższe lata będziemy otrzymali wyłącznie score'y Desplata i Giacchino. A wszyscy tak psioczą na RCP, ale jak na razie to te najatrakcyjniejsze projekty albo Giacchino, albo Desplat dostają.
-
Templar
No co ty dupcysz? The Ghost Writer albo The Ides of March są mało oryginalne? Gjaczin też daję radę, dla mnie MI4 jest świetne, ale swoją moc to on pokaże dopiero w marcu - John Carterkiedyśgrześ pisze:Tragedia, zważywszy, że jeden i drugi nie mają nic oryginalnego do powiedzenia.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Ghost Writer jest super, ale to Kilar gra z twórczego grobuTemplar pisze:No co ty dupcysz? The Ghost Writer albo The Ides of March są mało oryginalne? Gjaczin też daję radę, dla mnie MI4 jest świetne, ale swoją moc to on pokaże dopiero w marcu - John Carter Wolę tych 2 panów, niż RCP, które w tym roku nic ciekawego nie pokazało.
-
Templar
No z MI to od kilku dni bez przerwy motywy z Kremlin With Anticipation i A Man, a Plan, a Code, Dubaikiedyśgrześ pisze:Który temat Gjaczina nucisz pod prysznicem?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Ok. ale coś podobnego pojawia się bodajże w Lost S3, oczywiście bez radzieckiego chóruTemplar pisze:No z MI to od kilku dni bez przerwy motywy z Kremlin With Anticipation i A Man, a Plan, a Code, Dubai
-
Templar
http://www.youtube.com/watch?v=2_Qu1QGvfSckiedyśgrześ pisze:Nie pamiętam jak się kawałki na płycie nazywają, rozumiem, że to drugie, to bliskowschodnie inspiracjektórych właśnie przez chłopców z RPC nie cierpię
Mi to przypomina trochę soundtrack z Uncharted 3, czuć ten pustynny klimat, w filmie brzmi fantastycznie, szczególnie fragment 0:20-0:42 oraz 1:42-2:09
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nie mówię, że jest źle, ale to wszystko już było, Giacchino oczywiście to wie, bardziej żartuje, niż komponujeTemplar pisze:http://www.youtube.com/watch?v=2_Qu1QGvfSc
Mi to przypomina trochę soundtrack z Uncharted 3, czuć ten pustynny klimat, w filmie brzmi fantastycznie, szczególnie fragment 0:20-0:42 oraz 1:42-2:09
Fajny artykuł o Danie Wallinie
http://www.latimes.com/entertainment/ne ... Stories%29
http://www.latimes.com/entertainment/ne ... Stories%29
-
Mefisto
W takim razie proponuję Ci tylko jedno: daj sobie spokój z muzyką filmową, bo wszystko w takiej czy innej formie już było.kiedyśgrześ pisze: Nie mówię, że jest źle, ale to wszystko już było
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Przyzwyczaiłem się... i przyzwyczaiłem się do narzekaniaMefisto pisze:W takim razie proponuję Ci tylko jedno: daj sobie spokój z muzyką filmową, bo wszystko w takiej czy innej formie już było.
nie wszystko już było, Njuman jest jedyny bo od paru lat aż zmusza człowieka do wyłączenia płyty lub przeskakiwania na kolejny kawałek, co czasem kończy się tym że po 30 sek przesłuchana jest cała kupowata płyta
ale dobrze że coeraz więcej osób przekonuje się że ten koleś nie ma już nic do zaoferowania, szczególnie za granicą
coraz mniej projektów, coraz słabsze scory, coraz mniejsze poszanowanie wśród znanych nazwisk w branzy filmowo-dziennikarskiej która wprost pisze że facet się zatracił i nie ma nic do zaoferowania. jest dobrze, oby tak dalej Tomuś, jeszcze bonda niech zrobi jako gwóźdź do swojej trumny i niech go finalnie wyśmieją.. Bejts, Reznor i Njuman to pierwsi do odesłania na emerytury. żal tylko Mansella że go zastąpili Njumanem, i znów wyszła z tego bezpłciowa i nic nie znacząca muza, na całe szczęscie równo nisko oceniana w reckach. facet psuje scory od paru lat i szkoda że mniej znani nie mogą dostac szansy.
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Gorzej ci?
Kilkanaście bzdur w paru zdaniach.
-
Mefisto
Adam trzyma formę widzę - rok dopiero co się zaczął, a już go można nominować za Bełkot Roku 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tylko nie rozumiem, dlaczego ten wywód o Newmanie zrobił on właśnie w tym temacie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys