Gdzie i jak kupować?
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: Gdzie i jak kupować?
Sprawdzałem, gdy włożysz do koszyka tytuły łapiące się na promocję i wpiszesz podany kod, to na czerwono pojawia się upust,ale chyba masz rację, z tym partaczami, to nigdy, nic nie wiadomo 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No właśnie, bo w tym dziale maja różne płyty i jak zobaczą, że mam w zamówieniu jakiegoś rarytasa za 100$, na którego upust wyniesie 25$ to mogą się rozmyślić. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Kupić coś u nich za 100$
Trzeba być odważnym. Raz, że chuj znajet w jakim to stanie będzie,a dwa, że jest duża szansa, że nie mają tego na stanie i zaczną dopiero szukać, czy sprowadzać nie wiadomo skąd:lol: Nie spadają frajerzy na drzewo.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W przypadku płyt Varese czy Intrady to raczej mają. Zwłaszcza, że za tyle wystawiają.
Inna sprawa, że cały czas mają nawalone z opisami. Jak się wejdzie na stronę płyty to jest napisane, że jest "sealed", ale gdy się kliknie na nazwisko kompozytora i pokażą się nam wszystkie dostępne płyty, to się okazuje, że przy tej płycie stoi znaczek "buy used". Śmieszne..

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Ta, mają, właśnie do mojego zamówienia sprowadzają 2 tytuły Varese i zajmuje im to już prawie 2 tygodnie.Bucholc Krok pisze:W przypadku płyt Varese czy Intrady to raczej mają.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bo to nie są wydania limitowane.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Mógłby ktoś zrobić listę sklepów gdzie można kupić płyty? Polskie i zagraniczne. I jeszcze prośba, czy Sony ma jakiś swój sklep czy to tylko spółka.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
masę płyt z amazon.co.uk
no i ciekawa kwestia specjalnie zamówiłem w 2 zamówieniach
.
1.4 płyty przyszły totalnie odfoliowane!! mimo, iż nie brałem od sprzedawców
Incepcja, Narnia Arnolda, i Avatar, 1492 .
2.Dwie mocno popękane Potter Desplata i KOH.
Amazon. co. uk Fail, ale i tak będę brał od nich płyty bo mają taniej ..
no i ciekawa kwestia specjalnie zamówiłem w 2 zamówieniach

1.4 płyty przyszły totalnie odfoliowane!! mimo, iż nie brałem od sprzedawców
Incepcja, Narnia Arnolda, i Avatar, 1492 .
2.Dwie mocno popękane Potter Desplata i KOH.
Amazon. co. uk Fail, ale i tak będę brał od nich płyty bo mają taniej ..
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Nominowany do Emmy
To niefart, jeżeli oczywiście, zależało tobie na celafonie. Na szczęście cena rekompensuje te nieociągnięcia
Już nie pamiętam, jak wyglądały moje zamówienia z Amazon.uk i czy była folia, ale popękanych na pewno nie miałem. Przy zamówieniach od prywatnych sprzedawców( a u takich ostatnio tylko kupuję) wszystko zawsze zgodnie z opisem. Jeden nawet mnie bardzo rozbawił, bo sześć zakupionych u niego pozycji, wysłał w sześciu osobnych przesyłkach. Ot, taka jego fantazja 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak się bierze tanio to trzeba się liczyć, że używane będą sprzedawane jako nowe. A że popękane to nie nowość. Lala też wtrynia na przeceny popękane.bladerunner22 pisze:Amazon. co. uk Fail, ale i tak będę brał od nich płyty bo mają taniej ..
Lepiej żeby wysyłali wszystko oddzielnie niż łączyli z własnej inicjatywy różne zamówienia.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jeden nawet mnie bardzo rozbawił, bo sześć zakupionych u niego pozycji, wysłał w sześciu osobnych przesyłkach. Ot, taka jego fantazja

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:To niefart, jeżeli oczywiście, zależało tobie na celafonie. Na szczęście cena rekompensuje te nieociągnięciaJuż nie pamiętam, jak wyglądały moje zamówienia z Amazon.uk i czy była folia, ale popękanych na pewno nie miałem. Przy zamówieniach od prywatnych sprzedawców( a u takich ostatnio tylko kupuję) wszystko zawsze zgodnie z opisem. Jeden nawet mnie bardzo rozbawił, bo sześć zakupionych u niego pozycji, wysłał w sześciu osobnych przesyłkach. Ot, taka jego fantazja
Celafon jak Celafon, sam bym zerwał, ale najważniejsze, żeby płyta, którą kupuje jako,, nową'' nie miała rys, a te nie mają więc jest ok .
Mają jakieś promocje na wysyłki ? bierzesz tylko z coma ? potrzebuje jednego scoru

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Nominowany do Emmy
Niestety,ale u prywatnych sprzedawców, za każdą zamówioną płytę płacisz tyle samo, żadnych zniżek nie ma. Na szczęście, ceny płyt rekompensują tę niedogodność
Zamawiam tylko na uk, więc musisz o pomoc poprosić kogoś innego. Co fajnego sobie upatrzyłeś?

jak popękane, to wina poczty lub kuriera równie dobrze może być
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Do tej pory jakoś się nie złożyło i generalnie nie mam jeszcze Veronici Guerinnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Niestety,ale u prywatnych sprzedawców, za każdą zamówioną płytę płacisz tyle samo, żadnych zniżek nie ma. Na szczęście, ceny płyt rekompensują tę niedogodnośćZamawiam tylko na uk, więc musisz o pomoc poprosić kogoś innego. Co fajnego sobie upatrzyłeś?

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Nominowany do Emmy
Veronica jest w sklepie, który kiedyś tobie podawałem, za 9,99Ł. Trochę drożej niż w USA, ale za parę dni przesyłkę masz w domu.