http://img7.imageshack.us/img7/2592/mv5 ... v5bml5.jpg
Noo muzyka akcji momentami jest naprawdę fajna, szkoda że czasami przygłuszały ją SFX-y.Mystery Man pisze:Wojskowy motyw dawał radę, choć mi się chciało nucić MOH'aTen motyw zagrożenia/potwora/kostek (grał na końcu przy logu Universala) też konkretny. Ogólnie wiele tracków będzie ładnie wciskało w fotelik, ten podczas ewakuacji, ataku na autobus, ucieczki córki przed ojcem, czy przed potworem w podziemiach, już się zaczynam obawiać o moje narządy słuchowe
![]()
Całości.A to ocena całości czy tylko finału? Czyżby te 5%, tak mocno zaważyło na 95% "bardzo dobrej" muzyki![]()
A mi się to na dłuższą metę podobało, zresztą Marek dobrze to określił:Wow, ale dlaczego dopiero teraz?
No to to lipa, najpierw Cars 2, teraz Super 8, ale pomysł z wyemitowaniem tego filmu co kręciły dzieciaki był świetny i jakoś mogę wybaczyć brak tej muzykiI trochę głupio, że na napisy końcowe Abrams dał piosenkę.
A co, 12 lipiec już nieaktualny?Myster jak tam płyta?chodzą słuchy że znów delayed
BzduraAdam Krysiński pisze:do 12 lipca to już kurz opadnie po tym filmie
Jakby nie była jego to bym chyba jej tu nie dawałAdam Krysiński pisze:Myster FAILprzecie to recka Mefiego