Green Lantern - James Newton Howard

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: Green Lantern - James Newton Howard

#61 Post autor: Mystery » pn cze 13, 2011 18:42 pm

O scorze roku nikt nic nie mówił :P Co do akcyjniaków to jak dla mnie "Priest" jednak górą.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#62 Post autor: Adam » pn cze 13, 2011 18:43 pm

tyle że to nie akcyjniak heloł :) choć ogólnie score roku jak narazie to zgoda, ale nie w kategori akcyjniak tylko ogólnej :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#63 Post autor: Tomek » pn cze 13, 2011 18:46 pm

Mystery mnie ubiegł, ale też chciałem napisać, że Young w "Księdzu" zjada Tylera na śniadanie :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#64 Post autor: Adam » pn cze 13, 2011 18:47 pm

LOOOOL jednak green lantern to CDR :mrgreen: amazon poprawił info, to samo jest w sae :lol:

a Priest to nie akcyjniak :)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#65 Post autor: Mystery » pn cze 13, 2011 18:47 pm

Adam Krysiński pisze:tyle że to nie akcyjniak heloł :) choć ogólnie score roku jak narazie to zgoda, ale nie w kategori akcyjniak tylko ogólnej :P
Jak nie? Jakby nie było film to czysta akcja, a w obrazie muza służy głównie do pokazania rozwałki, tam gdzie się leją, strzelają, jeżdżą pojazdami czy biegają po pociągu, tak samo jak w Fast Five :)

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#66 Post autor: Tomek » pn cze 13, 2011 19:01 pm

Adam Krysiński pisze:LOOOOL jednak green lantern to CDR :mrgreen: amazon poprawił info, to samo jest w sae :lol:
Skoro to takie fatalne, to i tak tego nikt nie kupi, więc szkoda żadna.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#67 Post autor: Adam » pn cze 13, 2011 19:02 pm

pozdrowienia dla fanów Howarda :D :D :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Arthur
Nominacja do odkrycia roku

#68 Post autor: Arthur » pn cze 13, 2011 19:55 pm

Adam znów pajacuje. W takiej formie to nie wiem czy Hans się zgodzi na jego angaż.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#69 Post autor: Adam » pn cze 13, 2011 19:58 pm

ke? :P ja Was tyko chciałem wspomóc w Waszej niedoli.. Hansu suchar roku, Howard już 2 suchary roku.. jest dobrze :D jeszcze niech tylko Desplat spartoli Pottera to będzie wisienka do tortu a Wawrzyn to go na stosie spali :lol:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#70 Post autor: Mystery » pn cze 13, 2011 20:00 pm

Adam Krysiński pisze:pozdrowienia dla fanów Howarda :D :D :D
Ci to mają zły rok, Horneta nie wydano, Lantern na CDR, Gnomeo zamyka się w granicach kwadransa, jedynie Woda jak tako wypaliła, choć tu z kolei muza nie ten tego :wink:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#71 Post autor: Adam » pn cze 13, 2011 20:01 pm

i wszystko suchary do tego :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#72 Post autor: Tomek » pn cze 13, 2011 20:26 pm

Adam Krysiński pisze:pozdrowienia dla fanów Howarda :D :D :D
Niech Ci przypomnę jak w zeszłym roku do swojego prywatnego top-3 przeciętniawego "Turystę" wstawiałeś ;-) Patwisz się nad tym Howardem i masz satysfakcję, jakby to jakiś Jabłoński był albo Wandemacher.
Mystery Man pisze: Ci to mają zły rok, Horneta nie wydano, Lantern na CDR, Gnomeo zamyka się w granicach kwadransa, jedynie Woda jak tako wypaliła, choć tu z kolei muza nie ten tego :wink:
Ja rozumiem, jakby to były jakieś warte fajnych wydań score'y, a tak to nie ma nad czym rozlewać łez :) "Wodę" wydali, bo ta chyba jako jedyna miała jakiś poziom :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#73 Post autor: Adam » pn cze 13, 2011 20:31 pm

Tomek pisze:Niech Ci przypomnę jak w zeszłym roku do swojego prywatnego top-3 przeciętniawego "Turystę" wstawiałeś ;-)
zajebisty score, 0 przeciętności, do tego wysoko oceniany i bodaj do jakichś nagród go nominowali
Patwisz się nad tym Howardem i masz satysfakcję, jakby to jakiś Jabłoński był albo Wandemacher.
oczywiście kolejny przykład - to że "uznane" nazwisko wali suchar za sucharem to się go tłumaczy na wszelkie sposoby że mu słonko świeciło w oczka jak nutki zapisywał.. i ja nie mogę pisać wprost że facet partaczy.. gdzie tu pastwienie?
kto tu się pastwi bezzasadnie nad Brajanem? tylko że pech taki że Brajan robi swoje, nagrody są, dobre recki są, sucharów aż takich nie ma w przeciwieństwie do tych "większych nazwisk" w ostatnim czasie, a karawana jedzie dalej i nie patrzy na krzykaczy. i to nie Brajan żenuje ostatnio tylko Howard scor za scorem (w tym przykładzie).
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#74 Post autor: Tomek » pn cze 13, 2011 23:19 pm

Adam Krysiński pisze:zajebisty score, 0 przeciętności, do tego wysoko oceniany i bodaj do jakichś nagród go nominowali
Oprócz jednego świetnego utworu "Bedroom Dreams", nie ma w tym scorze absolutnie nic o czym by można było pamiętać np. rok później.
Nagród - bodaj? Właśnie, jakich? Bo nawet nie zaliczył jednej jedynej nominacji IFMCA... Innych nominacji nie odnalazłem.
Adam Krysiński pisze:oczywiście kolejny przykład - to że "uznane" nazwisko wali suchar za sucharem to się go tłumaczy na wszelkie sposoby że mu słonko świeciło w oczka jak nutki zapisywał.. i ja nie mogę pisać wprost że facet partaczy.. gdzie tu pastwienie?
Nie, ale może trochę szacunu mu się należy za całą jego karierę?
Adam Krysiński pisze:kto tu się pastwi bezzasadnie nad Brajanem? tylko że pech taki że Brajan robi swoje, nagrody są, dobre recki są, sucharów aż takich nie ma w przeciwieństwie do tych "większych nazwisk" w ostatnim czasie, a karawana jedzie dalej i nie patrzy na krzykaczy. i to nie Brajan żenuje ostatnio tylko Howard scor za scorem (w tym przykładzie).
"Karawana", właśnie... Ale są jeszcze Adam tacy słuchacze, którzy nie wskakują na każdą byle jaką karawanę, tak więc mów za siebie i nie sprowadzaj wszystkich do wspólnego mianownika swojej marketingowo-sprzedażowo-PR-owo-słupkowej ideologii :)

I jak kogoś nazywasz krzykaczem, to najpierw może popatrz na siebie drogi Adamie ;) Bo nie wiem kto ambarasu narobił w tym temacie - zacząłeś krzyczeć "Howard fail!", "Howard suchar!", "Pozdrawiam fanów Howarda!" itp. jakby Cię coś napadło. Brakuje jeszcze "Howard się skończył!".
Wyjeżdżasz, atakujesz z Tylerem w temacie nie o nim. Adam, czyżby jakieś kompleksy? ;) Twoje i Tylera?

Nikt nie tu nie tłumaczy Howarda, niczego tu takiego nie widzę. Zrobił trzy słabe score'y, ojej straszne :!: Uwaga, fanboje Howarda (ja, Althazan, Mefisto, i jeszcze paru innych) zaraz będą kontratakować :!: :!: :!: :x
.
.
.
.
Nie, nie, nic takiego raczej się nie stanie :)
Obrazek

hp_gof

#75 Post autor: hp_gof » pn cze 13, 2011 23:21 pm

Chcieliście powrotu Blada, to macie :p Istna reinkarnacja :P <żart>

ODPOWIEDZ