Hans Zimmer - Sherlock Holmes
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sam nie wiemA my z Wawrzyńcem sobie zamówimy ten score prawda ?

Na ten score to na pewno ja i bladerunner20 i Ele więcej niż czekamy

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten argument to już zupełnie do mnie nie przemawia i trudno mi go zrozumiećJa tylko czekam by wypomnieć coś Nolanowi... "Miałeś cieciu Julyana..."

Szkoda tylko, że to nie on będzie pisał recenzjęMi się Sherlock podoba, jest na prawdę oryginalnie i jak Pana Pawła Stroińskiego nie popieram tak teraz uważam, że dostrzegł tym scorze to co ja.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Owszem, na albumach to ściana dźwięku, ale Zimmer ze swoim TDK męczy mnie niewiele mniej. Za to jak świetnie Julyan działa w filmach. A przy tym jak potrafi się orkiestrą posługiwać. Jeden muzyczny finał "Zejścia" (to nie film Nolana, ale jednak Julyan) jest dla mnie więcej wart niż wszystko co w tym roku napisał Hans.Wawrzyniec pisze:Ten argument to już zupełnie do mnie nie przemawia i trudno mi go zrozumiećZresztą chyba nie tylko mnie. Może i David Julyan to ambitny kompozytor, ale nie pamiętam jakie ostatnie score'y mnie tak strasznie umęczyły i znudziły jak te Julyana. A "Prestige" to nawet nie dałem rady cały przesłuchać.

My też żałujemy, że Paweł nie pisze recenzji, ale tempo porównywalne z kręceniem filmów przez Malicka to za dużo jak na nasze nerwy i fuchę pisania Zimmera przejął Babuch.Wawrzyniec pisze:Szkoda tylko, że to nie on będzie pisał recenzję![]()
Nie uwłaczając Babuchowi oczywiście, chociaż może jeden "zjechany" Zimmer na rok wystarczy
![]()

Może na razie zakopmy topór wojenny i cieszmy się świętami. Na podgrzanie świątecznej atmosfery zapodam taki kawałek:
http://matmen123.wrzuta.pl/audio/aH4lyL ... ight_bonus
To nie żadna zagadka. Mam nadzieję że "elicie" się spodobał
Wesołych Świąt.
http://matmen123.wrzuta.pl/audio/aH4lyL ... ight_bonus
To nie żadna zagadka. Mam nadzieję że "elicie" się spodobał

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To bardzo ładne życzenia tylko boję się, że jak ta muzyka się Tobie i Koperowi spodoba, to nam się nie spodobaMarek Łach pisze:A ja życzę wszystkim, żeby Hans do Inception napisał tak wypasiony score, że nawet ja z Koprem uznamy go za najlepszy soundtrack 2010 roku

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: