Może na 3 się załapieAdam Krysiński pisze:klipy mówią wszystkonic dobrego nie będzie, co najwyżej mega średniak
No Thor jest dalej średni.Mystery Man pisze:Ciekaw jestem tylko co na to wszyscy krytykanci Thora
To w takim razie strach się bać jaki będzie "Green Lantern"Mefisto pisze:No Thor jest dalej średni.Mystery Man pisze:Ciekaw jestem tylko co na to wszyscy krytykanci Thora
DanielosVK pisze:Zapowiada się mega epic.JNH pozamiata.
Mystery Man pisze:Muzycznie "Green Lantern" zapowiada się na jeden z najciekawszych i największych projektów roku. Liczę, że pobije Airbendera.
kolejny raz wyszło na mojeMystery Man pisze:JNH chyba pozazdrościł Hansowi nowych piratów i sam wysmażył gniotaMiałem napisać, że Thor i First Class są już parę klas wyżej, ale by oddać ogrom klęski, będę musiał sięgnąć po samego Iron Mana Djawadiego, tak poziom Ramina, jak nie gorzej. Coś strasznego, lwia część to nudny i nieciekawy underscore, a jedyną wartość tematyczną zdaje się stanowić tu fanfara z "First Knighta"
Już nawet nie rozczarowanie, a porażka sezonu i z pewnością jedna z najsłabszych muzycznych opraw muzycznych komiksów ever, muzyka ogłupiająca, tandetna, niesmaczna. Całościowo zaledwie kilka tracków daje radę, "We're going to fly now" (taki odpowiednik Sons of Odin, choć do jego przebojowości trochę mu jednak brakuje) czy "Hal battles parallax" (porządne action cue), ale jest to zdobyte tak tanimi chwytami, że głowa boli. Za klika ciekawszych momentów, naciągane 2/5, choć, za rozczarowanie jakie ze sobą niesie powinna być jedynka.
Najwierniejsi fani JHN ustawili się przed pewnym wejściem chcąc powiedzieć ostatnie słowo na otuchę.Bladerunner pisze:Obecnie jest dla mnie najgorszym kompozytorem w 2011. Po podobno słabym Green Hornet , beznadziejnym Gnomeo and Juliet taki gniot jak woda dla słoni. Green Latern musi być przynajmniej na miarę Airbendera, żeby dźwignął się z czeluści kompozytorskiego dna.
po utworze! a nie że score roku.. ale jak tak dzisiaj się zastanowiłem to po kupie Howarda, Brajan w tym roku ze swoim Fast 5 jako akcyjniakiem roku nie jest zagrożonyMystery Man pisze:Już nie napiszę kto po Kapitanie Ameryce oczekuje najlepszych utworów roku