Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

#871 Post autor: Adam » ndz maja 08, 2011 07:53 am

a ja Wam mówię że przypominam sobie iż z wydaniem Deluxe jest ponoć coś nie tak.. Poczekajmy jak Althazan wróci na potwierdzenie.
A Davis to bawi się w opery i balety. wilidż. :?
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#872 Post autor: Bucholc Krok » ndz maja 08, 2011 08:51 am

Adam Krysiński pisze:
Aż się boję jak za jakiś czas moje "The Lost World" będzie wyglądać.
a moje jeszcze w folii oryginalnej :P
A podobno nie jesteś zbieraczem? Po co Ci płyta w folii? Na handel?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#873 Post autor: Adam » ndz maja 08, 2011 09:20 am

a po to że jedną którą miałem od nowości jak wyszła zostałą zmasakrowana, głównie to pudełko, i teraz sobie wymieniłem a stara na sprzedaż ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#874 Post autor: Tomek » ndz maja 08, 2011 16:07 pm

Wawrzyniec pisze:Tylko mi nie mówcie, że wydanie Deluxe nie zawiera muzyki z filmu :?: :shock: Zawiera, przecież widziałem film wiele razy, podobnie jak i wiele razy słucham tej płyty. To musi być TA muzyka, musi, musi i jeszcze raz musi.
Nie, to na bank jest muzyka z filmu, Adam jakąś panikę sieje. Co jest napisane w książeczce? Na pewno jest kilka słów o wydaniu.
Wawrzyniec pisze:A co do książeczek u mych "Indych" to trudno mi powiedzieć, gdyż nie wiem jak wyglądają książeczki w box'ie :? Od zwykłe kilkustronicowe książeczki, ze zdjęciami, czy też wymienionymi wszystkimi osobami, jakie pracowały przy tym scorze itd.
Czyli chyba to samo co w boxie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#875 Post autor: Adam » śr cze 15, 2011 08:30 am

Mefi czekamy :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#876 Post autor: Bucholc Krok » śr cze 15, 2011 09:12 am

Adam, czekamy. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#877 Post autor: Adam » śr cze 15, 2011 09:31 am

przejrzyj wątek, byłem parę razy i wystarczy.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#878 Post autor: Bucholc Krok » śr cze 15, 2011 09:48 am

Gdzie się nie zajrzy to jesteś, ale miałeś zrobić ogólne foty, jak sprzątniesz pokój. A Mefisto też wklejał foty.. :roll:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#879 Post autor: Adam » wt wrz 13, 2011 19:30 pm

Koper czekamy :D
#FUCKVINYL

Turek

#880 Post autor: Turek » czw paź 13, 2011 12:16 pm

Panie i Panowie, oto chyba najbardziej spektakularna paczka płyt jaka do mnie przyszła :)

Obrazek

Jeden z moich ukochanych scorów ever, The Ten Commandments, w stanie idealnym, do tego nówki w postaci cudnego Lonesome Dove, oraz Tarasa Bulby z autografem Nica Raine ! :)

Wielkie podziękowania dla Tomka ! :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#881 Post autor: Bucholc Krok » czw paź 13, 2011 12:22 pm

Turek pisze:Jeden z moich ukochanych scorów ever, The Ten Commandments, w stanie idealnym,
Było poczekać na reedycję/rerecording. :)

Turek

#882 Post autor: Turek » czw paź 13, 2011 12:30 pm

Bucholc Krok pisze:Było poczekać na reedycję/rerecording. :)
Ale to też re-rec Bernsteina :) Uwielbiam to nagranie, oszałamia mnie, a jak re-rec complete wyjdzie kiedyś - a jest na to duża szansa że Raine nagra - to też oczywiście kupię :) Ale na wydaniu MCA uwielbiam tę muzykę więc mieć muszę :)

Templar

#883 Post autor: Templar » ndz gru 18, 2011 02:27 am

Temat o kolekcji soundtracków, ale Adam prosił o zdjęcia mojej kolekcji gier, no to proszę bardzo :P

To jest tylko część, całości nie dam rady, bo sporo pochowane po szafach, przy generalnych porządkach porobię resztę :D

Na początek moja główna szafa:

http://i.imgur.com/8c9RT.jpg (widać tu m.in. prawie całą moją kolekcję gier na PS3, brakuje tylko Prince of Persia i Wolfensteina, które pożyczyłem kumplowi)

Jakby co to za Snake'iem jest FIFA 10, Ghostbusters, God of War Collection i God of War 3, a pierwszy tytuł po lewej to Batman Arkham Asylum. No i w szafie jest jeszcze "druga warstwa", co nawet trochę widać, ale nie chce mi się tego za cholerę teraz wyjmować :mrgreen: Innym razem ;)

Kolekcjonerka Gears of War na PC:

http://i.imgur.com/mlGhW.jpg

Kolekcjonerka GTA 4 na PS3:

http://i.imgur.com/vW5xG.jpg

Po lewej od dołu - Gran Turismo 5 Signature Edition, Dead Island EK na PS3, AC: Brotherhood -Codex Edition na PS3; w rogu od dołu - figurka Helghasta z EK Killzone'a 3, Batman: Arkham Asylum EK na PS3 i Wiedźmin 2 EK; po prawej od dołu - LittleBigPlanet 2 kolekcjonerka z USA i AC2 Black Edition na PS3:

http://i.imgur.com/YGWaQ.jpg

Tutaj hełm Helghasta z EK Killzone'a 3, EK Wiedźmina 1 i God of War edycja Ultimate Trilogy:

http://i.imgur.com/WRpbu.jpg

Uncharted 3 Explorer Edition:

http://i.imgur.com/IkWYW.jpg

EK Fallouta 3:

http://i.imgur.com/JIcle.jpg

Heroes of Might & Magic V polska kolekcjonerka:

http://i.imgur.com/8AsQt.jpg

i jeszcze tutaj parę pudełek:

http://i.imgur.com/o2vzi.jpg

W sumie to mam 80 gier na PS3, 30 na PS1, 100 na PS2, 40 na PSP, kilkanaście na GBC/GBA/NDSa/3DSa i najwięcej, bo ok. 1000 na PC. Na PC już praktycznie nie kupuję, mam tam tylko starsze gry, no i te co tylko na PC się pojawiły (za tydzień będzie jeszcze kolekcjonerka The Old Republic :D), teraz to praktycznie tylko na PS3 i od niedawna na 3DSa, a za 3 miesiące też na PS Vita :D A no i jeszcze mam trochę z dystrybucji cyfrowej - ponad 100 ze Steam'a, 20 z EA Origin, ponad 200 z PlayStation Store, ok. 300 z App Store'a Apple'owego i po ok. 30 z Android Marketu i marketu w Windows Phone 7 :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#884 Post autor: Adam » ndz gru 18, 2011 07:44 am

OMG założę się że jesteś ex redaktorem Secret Service :P kiedy mozna w to wszystko grać :shock: ja nie mam gier w ogole poza painkillerem i vice city na pc :D ale za to mam w kolekcjonerskim stanie absolutnie wszystkie numery wspomnianego SS 8)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Krzysiek
Nominacja do odkrycia roku

#885 Post autor: Krzysiek » ndz gru 18, 2011 11:45 am

:shock: przelicytowałeś wszystkich... :D Wielki szacunek, że masz tę kolekcję pięknie wyeksponowaną. I podziw, że posiadasz miejsce by to trzymać bez uszczerbku dla prezencji.

Może coś z innej beczki.... :mrgreen:

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz gru 18, 2011 21:48 pm przez Krzysiek, łącznie zmieniany 4 razy.

ODPOWIEDZ