Szybki rewolwerowiec, czyli
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Re: Szybki rewolwerowiec, czyli
Skoro Tomek się nie spieszy to pozwolę sobie zadać nową zagadkę, tym razem bardzo świeżą muzykę, ponieważ doszedłem do wniosku, iż poprzednie zagadki (no może poza I Am Legend) były zbyt stare dla was http://w658.wrzuta.pl/audio/38acBENOcxu ... muaddib_dw
Właśnie 5 minut temu wrzuciłem to na wrzutę
Przepraszam za zwłokę
Umówmy się, że następną zadaję ja, ok?

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Tomku, przepraszam, że się wciąłem byłem ciekawy czy ze świeżynkami sobie wiara poradzi, bo ze starociami był problem.Tomek pisze:Właśnie 5 minut temu wrzuciłem to na wrzutęPrzepraszam za zwłokę
Umówmy się, że następną zadaję ja, ok?
Pudło ... ale nie PawełDanielosVK pisze:Paweł Pudło - Violemi

Podpowiedź 1, muza z ubiegłorocznego filmu http://w51.wrzuta.pl/audio/0cdTE5zGyfK/ ... dpowiedz_1
No co jest nawet nikt nie spróbuje? Dawałem stare to były za trudne dałem nową muzę i też źle.
Ech macie podpowiedź 2 z tematem głównym http://w501.wrzuta.pl/audio/9H4LbJlE3u0 ... muaddib_dw
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Proponuję zmianę w regulaminie, bo to zaczyna być śmieszne i generalnie zniechęca do zabawy.
Jeśli osoba, która odgadła zagadkę nie zada swojej max. 6 godzin po odgadnięciu to szansa na zadanie przepada*, a zagadkę zadaje osoba, która będzie miała akurat ochotę.
To dotyczy sytuacji, kiedy odgadujący ma pewność, że podał prawidłową odpowiedź. Jeśli nie ma pewności to 6 godzin liczy się od potwierdzenia odpowiedzi przez zadającego. Można dla ułatwienia przyjąć zasadę, że w ogóle jest 6 godzin po potwierdzeniu (niezaleznie od tego czy odpowiadający ma pewność czy nie), ale to jest do dyskusji.
*w ogóle przepada a nie, że się odkłada na później
Jeśli osoba, która odgadła zagadkę nie zada swojej max. 6 godzin po odgadnięciu to szansa na zadanie przepada*, a zagadkę zadaje osoba, która będzie miała akurat ochotę.
To dotyczy sytuacji, kiedy odgadujący ma pewność, że podał prawidłową odpowiedź. Jeśli nie ma pewności to 6 godzin liczy się od potwierdzenia odpowiedzi przez zadającego. Można dla ułatwienia przyjąć zasadę, że w ogóle jest 6 godzin po potwierdzeniu (niezaleznie od tego czy odpowiadający ma pewność czy nie), ale to jest do dyskusji.
*w ogóle przepada a nie, że się odkłada na później
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Jestem piekielnie rozczarowany, Tomek zadawaj.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gdzie jest czoug? Poszedł rozrabiać pod stadionem? Porzucił już konkurs? Ogranicza się li tylko do podawania punktacji? Sam się zdegradował? Konkurs potrzebuje silnej ręki? Może wypadałoby już skończyć tę farsę? 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Właśnie. Mój wniosek albo tak się znają na muzyce filmowej albo tak trudne zagadki zadaję.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie się zdaje, że większość graczy też już olała.. Jak czegoś czoug nie zrobi to zupełnie zdechnie.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Rób już lepiej swój konkurs. :PBucholc Krok pisze:Mnie się zdaje, że większość graczy też już olała.. Jak czegoś czoug nie zrobi to zupełnie zdechnie.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Za szybko na nowy konkurs. W każdym razie taki, w którym się odgaduje utwory. Może po wakacjach jak ludzie odpoczną. Mefisto powinien wejść ze swoimi klockami. 

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Zero czasu. Nikłe szanse. Nie wiadomo. Być może. Są większe szanse. Wielce prawdopodobne. Pewne, choć Tomek ratuję konkurs, więc jedziemy dalej.Gdzie jest czoug? Poszedł rozrabiać pod stadionem? Porzucił już konkurs? Ogranicza się li tylko do podawania punktacji? Sam się zdegradował? Konkurs potrzebuje silnej ręki? Może wypadałoby już skończyć tę farsę?
Czekam na podpowiedź. Muaddib co to było? Bucholc poprawka przyjęta większością głosów.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tylko czy coś z tego wyniknie?czoug pisze:Bucholc poprawka przyjęta większością głosów.