Szybki rewolwerowiec, czyli

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
muaddib_dw
Zdobywca Oscara

Re: Szybki rewolwerowiec, czyli

#511 Post autor: muaddib_dw » śr maja 04, 2011 19:12 pm

Skoro Tomek się nie spieszy to pozwolę sobie zadać nową zagadkę, tym razem bardzo świeżą muzykę, ponieważ doszedłem do wniosku, iż poprzednie zagadki (no może poza I Am Legend) były zbyt stare dla was http://w658.wrzuta.pl/audio/38acBENOcxu ... muaddib_dw

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#512 Post autor: Tomek » śr maja 04, 2011 19:33 pm

Właśnie 5 minut temu wrzuciłem to na wrzutę :) Przepraszam za zwłokę :) Umówmy się, że następną zadaję ja, ok?
Obrazek

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#513 Post autor: DanielosVK » śr maja 04, 2011 19:40 pm

Paweł Pudło - Violemi :P
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#514 Post autor: Adam » śr maja 04, 2011 20:23 pm

:mrgreen: :lol:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
muaddib_dw
Zdobywca Oscara

#515 Post autor: muaddib_dw » śr maja 04, 2011 20:26 pm

Tomek pisze:Właśnie 5 minut temu wrzuciłem to na wrzutę :) Przepraszam za zwłokę :) Umówmy się, że następną zadaję ja, ok?
Tomku, przepraszam, że się wciąłem byłem ciekawy czy ze świeżynkami sobie wiara poradzi, bo ze starociami był problem.
DanielosVK pisze:Paweł Pudło - Violemi :P
Pudło ... ale nie Paweł :lol:

Podpowiedź 1, muza z ubiegłorocznego filmu http://w51.wrzuta.pl/audio/0cdTE5zGyfK/ ... dpowiedz_1

No co jest nawet nikt nie spróbuje? Dawałem stare to były za trudne dałem nową muzę i też źle.
Ech macie podpowiedź 2 z tematem głównym http://w501.wrzuta.pl/audio/9H4LbJlE3u0 ... muaddib_dw

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#516 Post autor: Bucholc Krok » pt maja 06, 2011 09:22 am

Proponuję zmianę w regulaminie, bo to zaczyna być śmieszne i generalnie zniechęca do zabawy.

Jeśli osoba, która odgadła zagadkę nie zada swojej max. 6 godzin po odgadnięciu to szansa na zadanie przepada*, a zagadkę zadaje osoba, która będzie miała akurat ochotę.

To dotyczy sytuacji, kiedy odgadujący ma pewność, że podał prawidłową odpowiedź. Jeśli nie ma pewności to 6 godzin liczy się od potwierdzenia odpowiedzi przez zadającego. Można dla ułatwienia przyjąć zasadę, że w ogóle jest 6 godzin po potwierdzeniu (niezaleznie od tego czy odpowiadający ma pewność czy nie), ale to jest do dyskusji.

*w ogóle przepada a nie, że się odkłada na później
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
muaddib_dw
Zdobywca Oscara

#517 Post autor: muaddib_dw » pt maja 06, 2011 21:17 pm

Jestem piekielnie rozczarowany, Tomek zadawaj.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#518 Post autor: Bucholc Krok » pt maja 06, 2011 21:23 pm

Gdzie jest czoug? Poszedł rozrabiać pod stadionem? Porzucił już konkurs? Ogranicza się li tylko do podawania punktacji? Sam się zdegradował? Konkurs potrzebuje silnej ręki? Może wypadałoby już skończyć tę farsę? :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
muaddib_dw
Zdobywca Oscara

#519 Post autor: muaddib_dw » pt maja 06, 2011 21:29 pm

Właśnie. Mój wniosek albo tak się znają na muzyce filmowej albo tak trudne zagadki zadaję.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#520 Post autor: Bucholc Krok » pt maja 06, 2011 21:34 pm

Mnie się zdaje, że większość graczy też już olała.. Jak czegoś czoug nie zrobi to zupełnie zdechnie.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#521 Post autor: DanielosVK » pt maja 06, 2011 21:37 pm

Bucholc Krok pisze:Mnie się zdaje, że większość graczy też już olała.. Jak czegoś czoug nie zrobi to zupełnie zdechnie.
Rób już lepiej swój konkurs. :P
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#522 Post autor: Bucholc Krok » pt maja 06, 2011 21:40 pm

Za szybko na nowy konkurs. W każdym razie taki, w którym się odgaduje utwory. Może po wakacjach jak ludzie odpoczną. Mefisto powinien wejść ze swoimi klockami. :)

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#523 Post autor: Tomek » pt maja 06, 2011 22:17 pm

Obrazek

Awatar użytkownika
Arthur
Nominacja do odkrycia roku

#524 Post autor: Arthur » sob maja 07, 2011 10:22 am

Gdzie jest czoug? Poszedł rozrabiać pod stadionem? Porzucił już konkurs? Ogranicza się li tylko do podawania punktacji? Sam się zdegradował? Konkurs potrzebuje silnej ręki? Może wypadałoby już skończyć tę farsę? :)
Zero czasu. Nikłe szanse. Nie wiadomo. Być może. Są większe szanse. Wielce prawdopodobne. Pewne, choć Tomek ratuję konkurs, więc jedziemy dalej.

Czekam na podpowiedź. Muaddib co to było? Bucholc poprawka przyjęta większością głosów.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#525 Post autor: Bucholc Krok » sob maja 07, 2011 10:42 am

czoug pisze:Bucholc poprawka przyjęta większością głosów.
Tylko czy coś z tego wyniknie? :) Wcześniej ustaliliśmy, że zagadka ma max. 20 sekund a ludzie i tak dają jak chcą. Podobnie jest z decydowaniem kto zadaje. Jak nie zaczniesz tym interesem zarządzać to będzie jak do tej pory. A jeśli nie masz czasu to lepiej zawiesić konkurs do momentu aż go znajdziesz.

ODPOWIEDZ