W to akurat nie wątpięŁukasz Wudarski pisze:PS Będę obiektywny
Hans Zimmer - Sherlock Holmes
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O już nie przesadzajmy, wcale taki zły nie jest. Ale nie zamierzam polemizować, a nawet jestem w stanie się zgodzić, gdyż tego jeszcze tylko mi brakuje, abym miał kolejne osoby przeciwko sobieMystery Man pisze: oby nie było to coś na miarę ostatniego utworu z "Dark Knight" - najnudniejszego kawałka wszech czasów
A długość sama w sobie mi jakoś nie przeszkadza, gdyż jak się popatrzy to te długaśne utwory Zimmera zwykle zaliczają się do tych najlepszych. "Sciene and Religion" trwa ponad 12 minut, a jest jednym z najlepszych utworów na soundtracku do "Angels & Demons" zaraz po "160 BPM" ma się rozumieć
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No i przesłuchałem, no i nuda Panowie. Omawiany wcześniej "Discombobulate" to najlepszy kawałek, a cała reszta jest oparta w dużej mierze na temacie z niego pochodzącym. Jest oczywiście Bregovic'owski "I Never Woke Up In Handcuffs Before" i jednak udany "Psychological Recovery... 6 Months", ale jak dla mnie to za mało, choć biorąc pod uwagę ten drugi tytuł to nawet za dużo 
No niestety Panowie sprawdzil się mój najczarniejszy scenariusz
Absolutnie nudna, nudna i...jeszcze raz nudna ścieżka
Normalnie dobry usypiacz dla mających problemy z bezsennością
Niestety zawód roku jak dla mnie, bo nie ukrywam że czekalem na tą ścieżkę z niecierpliwościa
Mam nadzieje że w przyszłym Hans się zrekompensuje