Pamietam goraca dyskusje po ogloszeniu w zeszlym roku newsa na filmmusic.pl, a po ukazaniu sie rozszerzonego wydania jak makiem zasial. Czy w ogole ktos to kupil?

Oczywiscie chodzi o Indiana Jones: The Complete Soundtrack Collection
Taka, ze zanim to wyszlo to wszyscy sie podniecali (nie tutaj, tylko w komentarzach na stronie glownej pod newsem), a jak w koncu sie ukazalo to nikt nic nie napisal. Dziwne.Mefisto pisze:ale jaka konkretnie cisza
To ja pytami jaka kicha?
Moze i byly, ale ich strona mi sie nie laduje. Mam stary, zwykly modem i nie mam tyle czasu, zeby czekac. Ale nawet jesli sa recenzje na ich stronie to chyba nie jest to zadne usprawiedliwienie dla filmmusic?nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Z tego co pamiętam były recki, bodaj na s.pl.
No i o to mi chodzilo.Ja mam wydanko - wizualnie, dźwiękowo i pod względem materiału rozwala na łopatki. Nieco zawiodłem się na książeczkach, bo w nich są głównie fotki, żadnych nowych informacji, ale generalnie i tak jest to wydanie, które mieć trzeba, tym bardziej, że wiele nie kosztuje.
Mefisto pisze:ale jaka konkretnie cisza
Bucholc, to że tu była cisza nie znaczy że na innych stronach też była. Zobacz po innych forach i po innych stronach gdzie cały box jest zrecenzowany - chocby na S.pl, nie mówiać jużo zagranicznych na której każdej pisano elaboraty o tym..Bucholc Krok pisze:Taka, ze zanim to wyszlo to wszyscy sie podniecali (nie tutaj, tylko w komentarzach na stronie glownej pod newsem), a jak w koncu sie ukazalo to nikt nic nie napisal. Dziwne.
nie są napewnoBucholc Krok pisze:Chodzilo o to, czy dodatkowe utwory sa warte zakupu.
też.Mefisto pisze: nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Z tego co pamiętam były recki, bodaj na s.pl.
Bucholc Krok pisze:Moze i byly, ale ich strona mi sie nie laduje. Mam stary, zwykly modem i nie mam tyle czasu, zeby czekac.
Adam Krysiński pisze:Bucholc, to że tu była cisza nie znaczy że na innych stronach też była. Zobacz po innych forach
Jedno zdanie i 6 kłamstw. GeniuszBucholc offtopa musiał zrobić odgrzebując temat indiany, którego boxa ma już każdy poza nim, bo on oczywiście czeka aż stanieje o jednego dolara, by kupić go wtedy z wieelkiej przeceny po 10 latach
Już bardziej nie mogłeś się skompromitować..Jasne...Stary zwykły modem a na forum FM siedzi 24h/dobe... I S.pl mu się nie ładuje jaki lol, jeszcze napisz że gugle też Ci nie działa
Bucholc odgrzebujesz temat z dupy dla oftopa, który już dawno każdy wyczerpał poza Tobą i tyle
Ostatnio kilka dni temu dosłownie były po 100 stówie te boxy na allegro, zastanawiałem się czy nie brać dla siebieTomasz Goska pisze:Jeszcze na allegro jest, ale cena poraża:
http://allegro.pl/indiana-jones-the-sou ... 50690.html
I pomyśleć, że dałem za to 80 zł kiedyś
Skoro i tak będziesz "montował" to możesz porobić przerywniki z innych kompozytorów, a wówczas chyba nie będzie problemu?bladerunner pisze:Krótko: Soczystość dźwięku na plus, na minus długości, jedynie z tego co pamiętam chyba Krucjatę idzie przesłuchać na raz ?