LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
-
bladerunner
Re: MEDAL OF HONOR - LIMITED BOX 8CD - LA LA LAND - marzec 2
no nie wiem, dla mnie w ogóle styl akcji Giacchina jest dość ścianowaty np M: III
Więc nie wiem czy do końca tu chodzi o jakość i sposób realizacji nagrania, czy o umiejętności i warsztat
.
-
Turek
bladerunner pisze:no nie wiem, dla mnie w ogóle styl akcji Giacchina jest dość ścianowaty np M: IIIWięc nie wiem czy do końca tu chodzi o jakość nagrania, czy o umiejętności i warsztat
.

Człowieku, dla Ciebie nawet tak fantastycznie nagrany Conan brzmiał "mniej dźwięcznie".
Pamiętaj Bladu, uszy się myje, nie trzepie o wannę
Ostatnio zmieniony śr mar 30, 2011 15:53 pm przez Turek, łącznie zmieniany 2 razy.
Mystery Man pisze:Przytocz przykładowe 3 utwory (najlepiej akcji) z jednej części, to osądzimy czy to ściana czy nie
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
HGW by się zesrał, a nie skomponował coś tak złożonego jak Medal of Honor Giacchino, więc pytanie brzmi, czy dla blada ścianą dźwięku nie jest przypadkiem wszystko muzycznie choć trochę lepsze od HGW. Po prostu.
-
bladerunner
To raczej Giachin by się zesrał a nie napisał coś na poziomie złożoności Sinbada czy Shreka Forever wszystko w temaciePaweł Stroiński pisze:HGW by się zesrał, a nie skomponował coś tak złożonego jak Medal of Honor Giacchino, więc pytanie brzmi, czy dla blada ścianą dźwięku nie jest przypadkiem wszystko muzycznie choć trochę lepsze od HGW. Po prostu.
bladerunner pisze:To raczej Giachin by się zesrał a nie napisał coś na poziomie złożoności Sinbada czy Shreka Forever wszystko w temacie.
Ale starczy już, bo zaraz wątek przejdzie w HGW...
-
bladerunner
Mystery Man pisze:bladerunner pisze:To raczej Giachin by się zesrał a nie napisał coś na poziomie złożoności Sinbada czy Shreka Forever wszystko w temacie.
![]()
Ale starczy już, bo zaraz wątek przejdzie w HGW...
jak zwykle i to kolejny raz nie przeze mnie
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To się skasuje każde następne wspomnienie o HGW, tyle w temacie.
-
bladerunner
Patrz trzy posty wyżejPaweł Stroiński pisze:To się skasuje każde następne wspomnienie o HGW, tyle w temacie.
Bladu po prostu nie może zdzierżyć jak wszyscy mogą się tak podniecać Medalem Giacchino, a na urok Shreka wszyscy są ślepiPaweł Stroiński pisze:HGW by się zesrał, a nie skomponował coś tak złożonego jak Medal of Honor Giacchino, więc pytanie brzmi, czy dla blada ścianą dźwięku nie jest przypadkiem wszystko muzycznie choć trochę lepsze od HGW. Po prostu.
-
Turek
Co złożonego jest w tym cholernym Shreku?bladerunner pisze: To raczej Giachin by się zesrał a nie napisał coś na poziomie złożoności Sinbada czy Shreka Forever wszystko w temacie.
Zresztą nawet nie odpowiadaj bo znowu będzie HGW w temacie o MoH. Zrób sobie temat "HGW" i sam w nim pisz z sobą.
Nobody Knows. Jakiś blada fetysz po prostu. Muzyka przeszła na zachodzie bez echa i bladu poczuł się do misji jakiejś czy coTurek pisze:Co złożonego jest w tym cholernym Shreku?bladerunner pisze: To raczej Giachin by się zesrał a nie napisał coś na poziomie złożoności Sinbada czy Shreka Forever wszystko w temacie.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Każda odpowiedź na tego posta zostanie zresztą skasowana jako offtop.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jacy wszyscy?Mystery Man pisze:Bladu po prostu nie może zdzierżyć jak wszyscy mogą się tak podniecać Medalem Giacchino
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Wszyscy obyci z tą muzyką, udzielający się w tym temacie, bądź pod recenzjamiJacy wszyscy?