Jak zobaczysz opisy Varese ich własnych wydań na ich stronie to tam każda płyta jest podobnie scharakteryzowanaWawrzyniec pisze:"Performed By: The Hollywood Studio Symphony".
"Steve Jablonsky (Transformers) captures the epic sweep, pagentry, and romance of the era is his lush score for orchestra and choir."
Brzmi zachęcająco, choć score dopiero w maju się ukaże
Your Highness - Steve Jablonsky

-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zostałeś strażnikiem w Guantanamo i nie masz czym więźniów torturować?bladerunner pisze:Marzy mi sie Complete X-Mena Origins Harry'ego
A w ogóle to Wawrzek ma (drugi raz w ciągu ostatnich dni, wow!
Varese kiedyś była marką, teraz to wydają byle co i byle jak.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Your Highness - Steve Jablonsky
Na oficjalnej stronie filmu, można już posłuchać pierwszych kawałków tej muzyki:
http://www.yourhighnessmovie.net/site.php
Oczywiście jestem świadom, że w większości z Was się nie spodoba
Ale dla mnie z tego co słyszę brzmi to naprawdę dobrze i fajnie. Plus czuć rycersko-przygdowy-fantasy klimat.
Jak ktoś jest zainteresowany to radzę wchodzić w każdą sekcję, gdyż każda z nich oferuje kolejny muzyczny fragment. Szczególnie podoba mi się ładny motyw, który słychać jak się wejdzie w opcje "Gallery".
Po tym co usłyszałem nie mogę się doczekać tej muzyki, gdyż zapowiada się coś dobrego
Oczywiście to tylko moje zdanie i pewnie mało kto się z nim zgodzi, ale trudno. 
http://www.yourhighnessmovie.net/site.php
Oczywiście jestem świadom, że w większości z Was się nie spodoba
Jak ktoś jest zainteresowany to radzę wchodzić w każdą sekcję, gdyż każda z nich oferuje kolejny muzyczny fragment. Szczególnie podoba mi się ładny motyw, który słychać jak się wejdzie w opcje "Gallery".
Po tym co usłyszałem nie mogę się doczekać tej muzyki, gdyż zapowiada się coś dobrego
#WinaHansa #IStandByDaenerys
poczekamy na płytę bo Japko może pozamiatać
Balfe mu poprzeczkę zawiesił, ale ja czekam i tak tylko na Transformerów! będzie MOC!
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Uwierzę jak usłyszę. Inwestycje w Jabłońskiego są raczej bardzo ryzykowne.Adam Krysiński pisze:poczekamy na płytę bo Japko może pozamiatać![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
inwestycja pierwsze transy bynajmniej nie była ryzykowna

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dla mnie akurat te fragmenty brzmią lepiej od muzyki Balfego. Zdecydowanie więcej im lekkości i melodyjności. A "Transformerów" to i ja czekam, ale nie już tak jak kiedyś, tym bardziej, że teraz już wiem, że i tak książeczka do płyty nie będzie tak fajne jak dwie poprzednieAdam Krysiński pisze:Balfe mu poprzeczkę zawiesił, ale ja czekam i tak tylko na Transformerów! będzie MOC!
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak punktem odniesienia jest Ironclad to się Steve wysilać nie musi.Adam Krysiński pisze:Balfe mu poprzeczkę zawiesił
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z tego co słyszę to ta muzyka bardziej mi się podoba od "Your Highness", a więc dla mnie chyba już Jablonsky przeskoczył Balfego.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Cycki Megan możesz sobie w necie pooglądać, a nie na okładkach skora - lepsza rozdziałka :]Wawrzyniec pisze:A "Transformerów" to i ja czekam, ale nie już tak jak kiedyś, tym bardziej, że teraz już wiem, że i tak książeczka do płyty nie będzie tak fajne jak dwie poprzednie

Już przeskoczył, bo z tego co tam na tej stronce słychać, są tam przynajmniej jakieś tematy, no ale jak już wspominałem Jablonsky przy Balfe to weteran kinaWawrzyniec pisze:Z tego co słyszę to ta muzyka bardziej mi się podoba od "Your Highness", a więc dla mnie chyba już Jablonsky przeskoczył Balfego.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzek i jego idole
Weteran Jabłuszko i młody "zdolny" Balfe.