Nominacje IFMCA
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To nie ja.
Poza tym w wydaniu płytowym na 2CD Nowa Nadzieja troszkę traci w porównaniu z obrazem i jeszcze to Cantina Band ni w p... ni w oko... a Alek pewnie chciał być surowy i nieco kontrowersyjny, no i zostawić piąteczkę dla ESB.
:D

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak wspominałem "Star Warsy" to niestety strasznie pojechali i nie wiedzieć czemu. Zresztą pamiętam czasy, kiedy "Empire Strikes Back" też miało ocenę 4,5
Tylko wynikła z tego zadamy, że ocena została zmieniona.
Przykre są też oceny Nowej Trylogii, Williams został normalnie jak Brian Tyler potraktowany
I piszę to wszystko z wielkim bólem serca, gdyż mimo wszystko lubię tę stronę i jej użytkowników, ale w tej kwestii naprawdę grubo przesadzili

Przykre są też oceny Nowej Trylogii, Williams został normalnie jak Brian Tyler potraktowany

I piszę to wszystko z wielkim bólem serca, gdyż mimo wszystko lubię tę stronę i jej użytkowników, ale w tej kwestii naprawdę grubo przesadzili

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Alek? Nie przypadkiem Tomek?Koper pisze: Alek
AmenWawrzyniec pisze:Jak wspominałem "Star Warsy" to niestety strasznie pojechali i nie wiedzieć czemu. Zresztą pamiętam czasy, kiedy "Empire Strikes Back" też miało ocenę 4,5Tylko wynikła z tego zadamy, że ocena została zmieniona.
Przykre są też oceny Nowej Trylogii, Williams został normalnie jak Brian Tyler potraktowany![]()
też Amen.Koper pisze:Mogę się jedynie zgodzić, że Sithy ocenione za nisko.
Tutaj pewnie Koper się ze mną nie zgodzi, ale ocena Sithów bardziej mi się podoba w przypadku recenzji Mefista na MF
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakie znowu czwórki?Koper pisze:Sorry, Wawrzek, ale Nowa Trylogia całościowo to żadne wielkie arcydzieło nie jest, żeby płakać, że jakieś czwórki dostała.

MefistoTutaj pewnie Koper się ze mną nie zgodzi, ale ocena Sithów bardziej mi się podoba w przypadku recenzji Mefista na MF

http://www.muzykafilmowa.pl/recenzje/2005/revenge.htm
Ale co by tu nie pisać recenzje świetna i się w pełni nią zgadzam

A co do recenzji Mefisto, to jest ostatnia jest naprawdę świetna

Tomek Goska to AlekAlek w sensie Tomek Goska. Smile

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Kurde. Byłem pewien, że to Mefi skrobnął tę reckę, no ale cóz, pamięc mi szwankuje, bo czytałem ją w 2007 roku - wtedy po raz pierwszy zetknąłem się z portalami o muzyce filmowej. Za to o ile dobrze pamiętam, Mefi wystawił jej piątkę w komentarzu na waszej stronie, stwierdzając iż ta muzyka jest niedoceniona przez Was. z każdym z wyżej wymienionych panów się zgadzam 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ocena końcowa ANH, to kompilacja wrażeń wyniesionych z sali kinowej jak i tego co zostało zawarte na płytach. Niestety płyty zaniżają notę. Ale to est tylko moja opinia, z którą można śmiało polemizować.Koper pisze:Poza tym w wydaniu płytowym na 2CD Nowa Nadzieja troszkę traci w porównaniu z obrazem i jeszcze to Cantina Band ni w p... ni w oko... a Alek pewnie chciał być surowy i nieco kontrowersyjny, no i zostawić piąteczkę dla ESB.:D
Jeżeli zaś chodzi o TESB. Ta partytura, w przeciwieństwie do ANH, jest po prostu zajefajnie spójna.