Nie przepij !

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#346 Post autor: Bucholc Krok » pt sty 28, 2011 20:27 pm

:?:

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#347 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pt sty 28, 2011 22:09 pm

Bucholc Krok pisze:Komplety z Władcy Pierścieni także Cię chwilowo nie interesują? :)
Jak na razie, nie są w kręgu moich zainteresowań :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#348 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 02, 2011 13:04 pm

Bladu, płakałeś, że japończyki są drogie. :)

http://allegro.pl/james-newton-howard-f ... 19115.html
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#349 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 02, 2011 13:08 pm

Bucholc Krok pisze:Bladu, płakałeś, że japończyki są drogie. :)

http://allegro.pl/james-newton-howard-f ... 19115.html
Ale po co tyle płacić za japońca, jak tutaj masz znacznie taniej:
http://www.amazon.com/Freedomland-James ... 390&sr=1-1
Chyba, że kogoś te krzaczki bardzo kręca :lol:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#350 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 02, 2011 13:10 pm

Wiadomo, że można kupić taniej, ale właśnie chodzi o to, że to jest japończyk. :) Polskie płyty są po 60-80 albo i drożej.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#351 Post autor: bladerunner » śr lut 02, 2011 13:12 pm

Bucholc Krok pisze:Wiadomo, że można kupić taniej, ale właśnie chodzi o to, że to jest japończyk. :) Polskie płyty są po 60-80 albo i drożej.
Ja to w szoku jestem z Alexandrem u nas płyta ~ 65pln i jeszcze muszę powędrować do empiku a amazon brytyjski zdjął 19zł z karty i jeszcze bez łaski wyśle :shock:

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#352 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 02, 2011 13:13 pm

Bucholc Krok pisze:Wiadomo, że można kupić taniej, ale właśnie chodzi o to, że to jest japończyk. :) Polskie płyty są po 60-80 albo i drożej.
No i co z tego, że to jest japończyk? Bucholc, czy Ty aby z panem Unikatem nie jesteś w jednej bandzie, że tak usilnie promujesz jego aukcje :wink:

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#353 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 02, 2011 13:19 pm

bladerunner pisze:
Ja to w szoku jestem z Alexandrem u nas płyta ~ 65pln i jeszcze muszę powędrować do empiku a amazon brytyjski zdjął 19zł z karty i jeszcze bez łaski wyśle :shock:
Bo POlska to dziki kraj. Dostałeś już info o wysyłce? Moje zamówienie wysłali wczoraj :)

bladerunner

#354 Post autor: bladerunner » śr lut 02, 2011 13:28 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Bo POlska to dziki kraj. Dostałeś już info o wysyłce? Moje zamówienie wysłali wczoraj :)
Tak dostałem, wysłali wczoraj :) .

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#355 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 02, 2011 14:34 pm

bladerunner pisze:Ja to w szoku jestem z Alexandrem u nas płyta ~ 65pln i jeszcze muszę powędrować do empiku a amazon brytyjski zdjął 19zł z karty i jeszcze bez łaski wyśle :shock:
Nie chwal, nie chwal.. dojdzie i będzie ok. to będziesz chwalił. :P
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:No i co z tego, że to jest japończyk?
A to, że normalnie wersja japońska kosztuje ok 100zł.
Bucholc, czy Ty aby z panem Unikatem nie jesteś w jednej bandzie, że tak usilnie promujesz jego aukcje :wink:
Co za podła insynuacja :!: :P Pokaż mi innego sprzedawcę na Allegro, który ma niektóre nowe japończyki za 60zł to też będę wrzucał linki. Unikata jest najłatwiej znaleźć. :)

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#356 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr lut 02, 2011 15:10 pm

Bucholc Krok pisze: Co za podła insynuacja :!: :P Pokaż mi innego sprzedawcę na Allegro, który ma niektóre nowe japończyki za 60zł to też będę wrzucał linki. Unikata jest najłatwiej znaleźć. :)
Wybacz kolego, że posądziłem Ciebie o tak niecne czyny. Sam jednak kiedyś pisałeś, że jak coś jest znacznie tańsze, to musi być podejrzane 8) Stąd moje domysły :wink: Hmm, a może te japończyki są dlatego takie tanie, że najzwyczajniej w świecie, na Tajwanie je klepią :lol:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#357 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 02, 2011 16:28 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Sam jednak kiedyś pisałeś, że jak coś jest znacznie tańsze, to musi być podejrzane 8)

Raczej trzeba podchodzić ostrożnie. Tym bardziej jeśli się nie wie co i jak. Zresztą sam pisałeś, że te płyty nie są tanie, więc jak? :P
Stąd moje domysły :wink: Hmm, a może te japończyki są dlatego takie tanie, że najzwyczajniej w świecie, na Tajwanie je klepią :lol:
O pochodzenie tych płyt trzeba zapytać Unikata. :)

bladerunner

#358 Post autor: bladerunner » śr lut 09, 2011 17:39 pm

bladerunner

#359 Post autor: bladerunner » śr lut 09, 2011 17:46 pm

bladerunner

#360 Post autor: bladerunner » śr lut 09, 2011 17:52 pm

dziekan pisze:Już biore :D
Zwlaszcza,że to bootleg,ale co mi tam :D :D
Tym bardziej, że muzyka miodzio :D :D

ODPOWIEDZ