Nie przepij !
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
Ale po co tyle płacić za japońca, jak tutaj masz znacznie taniej:Bucholc Krok pisze:Bladu, płakałeś, że japończyki są drogie.
http://allegro.pl/james-newton-howard-f ... 19115.html
http://www.amazon.com/Freedomland-James ... 390&sr=1-1
Chyba, że kogoś te krzaczki bardzo kręca

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wiadomo, że można kupić taniej, ale właśnie chodzi o to, że to jest japończyk.
Polskie płyty są po 60-80 albo i drożej.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie chwal, nie chwal.. dojdzie i będzie ok. to będziesz chwalił.bladerunner pisze:Ja to w szoku jestem z Alexandrem u nas płyta ~ 65pln i jeszcze muszę powędrować do empiku a amazon brytyjski zdjął 19zł z karty i jeszcze bez łaski wyśle

A to, że normalnie wersja japońska kosztuje ok 100zł.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:No i co z tego, że to jest japończyk?
Co za podła insynuacjaBucholc, czy Ty aby z panem Unikatem nie jesteś w jednej bandzie, że tak usilnie promujesz jego aukcje

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Wybacz kolego, że posądziłem Ciebie o tak niecne czyny. Sam jednak kiedyś pisałeś, że jak coś jest znacznie tańsze, to musi być podejrzaneBucholc Krok pisze: Co za podła insynuacja![]()
Pokaż mi innego sprzedawcę na Allegro, który ma niektóre nowe japończyki za 60zł to też będę wrzucał linki. Unikata jest najłatwiej znaleźć.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Sam jednak kiedyś pisałeś, że jak coś jest znacznie tańsze, to musi być podejrzane
Raczej trzeba podchodzić ostrożnie. Tym bardziej jeśli się nie wie co i jak. Zresztą sam pisałeś, że te płyty nie są tanie, więc jak?

O pochodzenie tych płyt trzeba zapytać Unikata.Stąd moje domysłyHmm, a może te japończyki są dlatego takie tanie, że najzwyczajniej w świecie, na Tajwanie je klepią