Gdzie i jak kupować?

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
bladerunner

#226 Post autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 12:29 pm

Mefisto pisze:
Swoją drogą bladu luty się zaczął, a kasy od Ciebie jak nie było, tak nie ma :cry:
kupiłeś już w końcu tego Conana? :?

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#227 Post autor: Bucholc Krok » pt lut 04, 2011 12:38 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bladu, dostałeś już płytę? U mnie właśnie był kurier, wszystko jest ok.

Kurier? To jest wysyłka kurierska? :o
Płytki w celafonie, a pudełka całe :lol:
A płyty bez rys? ;)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#228 Post autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 12:38 pm

ten znowu swoje z tymi rysami :?

Awatar użytkownika
Arthur
Nominacja do odkrycia roku

#229 Post autor: Arthur » pt lut 04, 2011 13:57 pm

Może na oku masz jakies rysy i później wszędzie je widzisz w odbijających się powierzchniach?
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

bladerunner

#230 Post autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 13:58 pm

czoug pisze:Może na oku masz jakies rysy i później wszędzie je widzisz w odbijających się powierzchniach?
chyba na mózgu :lol:

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#231 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pt lut 04, 2011 14:11 pm

Bucholc Krok pisze: Kurier? To jest wysyłka kurierska? :o
Tak, DHL
A płyty bez rys? ;)
Jedyną rysę jaką zauważyłem, to ta na moim koncie bankowym :lol: Całkiem serio, to nie sprawdzałem wszystkiego. Na pierwszy ogień poszedł Doyle i z płytą wszystko ok.

Awatar użytkownika
Arthur
Nominacja do odkrycia roku

#232 Post autor: Arthur » pt lut 04, 2011 14:36 pm

Bladu... w mózgu:P na można mieć na twarzy, gdy przypadkiem wpadnie się na kant ściany(jest wtedy taka duża od lewej brwi do prawego kącika ust:D wygląda to jak taki kopnięty Harvey 2 face)

edit1 Bladu, co kupiłeś oprócz Spy Game'a ? kupiłbym jakiegoś nowego Younga, ale na 15-20$ ni mam kasy
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2011 14:40 pm przez Arthur, łącznie zmieniany 3 razy.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

bladerunner

#233 Post autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 14:38 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:
Bucholc Krok pisze: Kurier? To jest wysyłka kurierska? :o
Tak, DHL
A płyty bez rys? ;)
Jedyną rysę jaką zauważyłem, to ta na moim koncie bankowym :lol: Całkiem serio, to nie sprawdzałem wszystkiego. Na pierwszy ogień poszedł Doyle i z płytą wszystko ok.
cholera mógłby przyjść ten kurier :cry: . Teraz łykend cały nie będę spał i się zastanawiał czy dobrze podałem adres nie powaliłem nic w przesyłce :evil:

bladerunner

#234 Post autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 14:42 pm

czoug pisze:Bladu... w mózgu:P na można mieć na twarzy, gdy przypadkiem wpadnie się na kant ściany(jest wtedy taka duża od lewej brwi do prawego kącika ust:D wygląda to jak taki kopnięty Harvey 2 face)

edit1 Bladu, co kupiłeś oprócz Spy Game'a ?
Nie kupiłem jeszcze Spy Game, zamówiłem Alexandra- Vangelisa jak przyjdzie to wtedy uderzę w ten kultowy score jakim jest Zawód Szpieg :)

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#235 Post autor: Althazan » pt lut 04, 2011 14:46 pm

bladerunner pisze:Dopiero przyszedłem, tyle co z egazaminu
I jak egzamin? :)

bladerunner

#236 Post autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 14:50 pm

Althazan pisze:
bladerunner pisze:Dopiero przyszedłem, tyle co z egazaminu
I jak egzamin? :)
Zaliczony :) !. Dziś był ostatni, cała sesja do przodu :!: . Mogę swój cenny czas w pełni Wam poświęcić, pewno jesteście zadowoleni :D :wink:.
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2011 14:51 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#237 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pt lut 04, 2011 14:51 pm

bladerunner pisze: Nie kupiłem jeszcze Spy Game, zamówiłem Alexandra- Vangelisa jak przyjdzie to wtedy uderzę w ten kultowy score jakim jest Zawód Szpieg :)
Jak na razie, cena nie jest zbyt atrakcyjna, 9.99Ł to trochę dużo. Ja też na niego poluję, ale czekam na obniżkę :)

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#238 Post autor: Althazan » pt lut 04, 2011 14:52 pm

bladerunner pisze:Zaliczony :) !. Dziś był ostatni, cała sesja do przodu :!: . Mogę się już w pełni Wam poświęcić, pewno jesteście zadowoleni :D :wink:
No to gratulacje! Obrazek

bladerunner

#239 Post autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 14:53 pm

Althazan pisze:
bladerunner pisze:Zaliczony :) !. Dziś był ostatni, cała sesja do przodu :!: . Mogę się już w pełni Wam poświęcić, pewno jesteście zadowoleni :D :wink:
No to gratulacje! Obrazek
a podziękować 8) :) :!:
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:
bladerunner pisze: Nie kupiłem jeszcze Spy Game, zamówiłem Alexandra- Vangelisa jak przyjdzie to wtedy uderzę w ten kultowy score jakim jest Zawód Szpieg :)
Jak na razie, cena nie jest zbyt atrakcyjna, 9.99Ł to trochę dużo. Ja też na niego poluję, ale czekam na obniżkę :)
To raptem 46zł ? . To w miarę tanio tym bardziej, że to kultowa muzyka filmowa :wink:

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#240 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pt lut 04, 2011 14:58 pm

bladerunner pisze:
To raptem 46zł ? . To w miarę tanio tym bardziej, że to kultowa muzyka filmowa :wink:
Zaraz tam kultowa, po prostu dobra muza do dobrego filmu :)
Gratuluje zaliczenia sesji.

ODPOWIEDZ