kupiłeś już w końcu tego Conana?Mefisto pisze:
Swoją drogą bladu luty się zaczął, a kasy od Ciebie jak nie było, tak nie ma
Gdzie i jak kupować?
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bladu, dostałeś już płytę? U mnie właśnie był kurier, wszystko jest ok.
Kurier? To jest wysyłka kurierska?
A płyty bez rys?Płytki w celafonie, a pudełka całe
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Bladu... w mózgu:P na można mieć na twarzy, gdy przypadkiem wpadnie się na kant ściany(jest wtedy taka duża od lewej brwi do prawego kącika ust:D wygląda to jak taki kopnięty Harvey 2 face)
edit1 Bladu, co kupiłeś oprócz Spy Game'a ? kupiłbym jakiegoś nowego Younga, ale na 15-20$ ni mam kasy
edit1 Bladu, co kupiłeś oprócz Spy Game'a ? kupiłbym jakiegoś nowego Younga, ale na 15-20$ ni mam kasy
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2011 14:40 pm przez Arthur, łącznie zmieniany 3 razy.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
-
bladerunner
cholera mógłby przyjść ten kuriernadszyszkownik Kilkujadek pisze:Tak, DHLBucholc Krok pisze: Kurier? To jest wysyłka kurierska?
Jedyną rysę jaką zauważyłem, to ta na moim koncie bankowymA płyty bez rys?Całkiem serio, to nie sprawdzałem wszystkiego. Na pierwszy ogień poszedł Doyle i z płytą wszystko ok.
-
bladerunner
Nie kupiłem jeszcze Spy Game, zamówiłem Alexandra- Vangelisa jak przyjdzie to wtedy uderzę w ten kultowy score jakim jest Zawód Szpiegczoug pisze:Bladu... w mózgu:P na można mieć na twarzy, gdy przypadkiem wpadnie się na kant ściany(jest wtedy taka duża od lewej brwi do prawego kącika ust:D wygląda to jak taki kopnięty Harvey 2 face)
edit1 Bladu, co kupiłeś oprócz Spy Game'a ?
-
bladerunner
ZaliczonyAlthazan pisze:I jak egzamin?bladerunner pisze:Dopiero przyszedłem, tyle co z egazaminu
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2011 14:51 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nominowany do Emmy
-
bladerunner
a podziękowaćAlthazan pisze:No to gratulacje!bladerunner pisze:Zaliczony!. Dziś był ostatni, cała sesja do przodu
. Mogę się już w pełni Wam poświęcić, pewno jesteście zadowoleni
![]()
To raptem 46zł ? . To w miarę tanio tym bardziej, że to kultowa muzyka filmowanadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jak na razie, cena nie jest zbyt atrakcyjna, 9.99Ł to trochę dużo. Ja też na niego poluję, ale czekam na obniżkębladerunner pisze: Nie kupiłem jeszcze Spy Game, zamówiłem Alexandra- Vangelisa jak przyjdzie to wtedy uderzę w ten kultowy score jakim jest Zawód Szpieg
- Nominowany do Emmy