LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
Kurczę, cena - 55 dolców - super atrakcyjna! Nie będzie problemów z kupnem. Ciekawe tylko jak będzie BOX wyglądał fizycznie skoro cena tak niska. Podejrzewam że nie będzie 8 osobnych pudełek plastikowych jak normalnie jest pakowana muza. Albo zrobią tekturki jak w BOXie Indiany Jonesa, ale coś w stylu ksiąg jak complety, kto wie. Niemniej jednak - odliczanie czas zacząć 

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Cieszy mnie bardzo fakt że będzie Ramin - fakt faktem, to nie ta liga co Gjaczin i Lennertz, ale jeśli wydawać wszystko - to wszystko!
Teraz jeszcze rzecz jedna. "Dużych" gier z serii MoH (nie licząc tych na konsole typu PSP i Wii) jest 10 tytułów z dodatkami.
Zastanawiam się więc jak rozmieszczą to na 8 CD. Oczywiście będzie każdy "duży" score osobno, ale taki Allied Assault, Breakthrough i Spearhead to chyba razem będą na 1 CD bo tam mało muzy było dodatkowej podług pierwszego MoH. (mało ale jakiej - Tiger Tank rządzi!)
I życzyłbym sobie aby producenci odpuścili sobie dodatki, które były wcześniej - pijackie śpiewy, nagrania rozmów itd. Mam też nadzieję że kolejność utworów będzie zachowana podług wcześniejszych albumów - a ewentualne dodatkowe utwory ładnie pomiędzy starymi umieszczone.
Czekam niecierpliwie na trackilsty - this BOX breaks my balls
Teraz jeszcze rzecz jedna. "Dużych" gier z serii MoH (nie licząc tych na konsole typu PSP i Wii) jest 10 tytułów z dodatkami.
Zastanawiam się więc jak rozmieszczą to na 8 CD. Oczywiście będzie każdy "duży" score osobno, ale taki Allied Assault, Breakthrough i Spearhead to chyba razem będą na 1 CD bo tam mało muzy było dodatkowej podług pierwszego MoH. (mało ale jakiej - Tiger Tank rządzi!)
I życzyłbym sobie aby producenci odpuścili sobie dodatki, które były wcześniej - pijackie śpiewy, nagrania rozmów itd. Mam też nadzieję że kolejność utworów będzie zachowana podług wcześniejszych albumów - a ewentualne dodatkowe utwory ładnie pomiędzy starymi umieszczone.
Czekam niecierpliwie na trackilsty - this BOX breaks my balls

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
powiem tak... cena jest mega podejrzana imo jak na box z aż 8 płytami - supermen kosztuje 2 razy tyle.. poczekamy jak to będzie wydane bo narazie nie ma się co podniecać.. pamiętajmy też że połowa mohów wydana była tylko jako mp3.. więc pytanie czy zrobią mastering porządny czy nagrają mp3 na płyty. no i że niektóre częsci miały tylko po 15-20 min muzyki w oficjalnych wydaniach download-only, ale z kolei później wychodziły fanowskie komplity po 2cd np... więc ciekawe jaki będzie skład/zawartośc płyt.. nie wspomnę juz o tym że miesiąc temu zapłaciłem za frontlina w folii i troszkę mnie kosztował 

Ostatnio zmieniony śr lut 02, 2011 09:37 am przez Adam, łącznie zmieniany 3 razy.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja też niegdyś chciałem nabyć wszystkie MoHy osobno ale ceny wręcz przerażające! Było tego bardzo mało wydane, większość egzemplarzy scoru to były ino dodatkowe płyty dodane do kolekcjonerskiej edycji każdej z gier. A na płytach oficjalnie mało tego było. A cena podejrzana nie jest, po prostu skoro mają zarobić to też nie mogą odstraszyć. La-La nie nawali, o to się nie martwię. A tracklisty i dokładne info jeszcze pewnikiem podadzą.
oczywiście że podadzą. a cena jest podejrzanie niska. 30$ kosztują "zwykłe" dwupłytowe wydania lali. a tu za 50-pare mega box z taką ilością płyt?
poczekajmy co to będzie cierpliwie. ja chciałem mieć zawsze tylko Undergrounda i Frontlina, i udało się w folii zdobyć je oba - miesiąc i dwa temu, choć trochę kosztowały. Dlatego też nie napalam się, szczególnie że atrakcyjnośc ceny, zawartośc płyt i długości trwania, budzą pytania. wiadomo że one się wyjasnią przy premierze, ale w chwili obecnej czekam na płyty z niecierpliwością tych nazwisk, które ogłosili że w tym roku wydadzą, a na box mohów nei czekam 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
U nas też?Turek pisze:większość egzemplarzy scoru to były ino dodatkowe płyty dodane do kolekcjonerskiej edycji każdej z gier.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy