Bucholc to nawet offtopa potrafi zepsuć.

Jasne. Ciągle rozsyłasz sprzeczne sygnały i nic dziwnego, że żeńska część populacji na forum (ale nie tylko) poczuła się cokolwiek dziwnie. Jeśli nie chcesz być postrzegany jako osoba o odmiennej orientacji zaprzestań tego typu działań! Inaczej będą teraz postrzegane twoje osobiste wycieczki w kierunku Wawrzyńca. Pilnuj się, dziekanie.dziekan pisze:Czy ja ci w jakis sposob zasygnalizowałem,że mam jakies sprzeczne z normami preferencje seksualne,że musisz mnie na siłe utwierdzac w przekonaniu,że wolisz kobiety?
Oh Boy!!
Koper pisze:Bucholc to nawet offtopa potrafi zepsuć.Pewnie na przyjęcia go nie wpuszczają z analogicznego powodu.
:D
Wystarczy, że masz do siebie..dziekan pisze:Nie chce rozkladac twojej wypowiedzi na czynniki pierwsze bo nie mam do ciebie cierpliwosci
Ja uważam,że jak ktos czuje sie dziwnie z powodu moich wypowiedzi to ma taką mozliwosc,że nie wezmie udziału w konwersacji
Najpierw "konwersacji", teraz "dyskusji". Dziekanie, ja niczego takiego tu nie widzę. To są zwykłe dywagacje..Wytlumacz mi co to wnosi do dyskusji,że ty mi napiszesz,że jestem taki i siaki?
Mnie się zdaje, że się zwyczajnie czepiłeś, bo akurat miałeś trochę wolnego czasu i, jak to się mówi, dupa cię swędziała.Ja kulturalnie przeanalizowałem błędy Wawrzyńca zawarte w jego recenzjach,więc nie rozumiem o co ci kurwa chodzi?
Wawrzyńca znamy nie od dziś. Natomiast ty liczyłeś, że wywołasz burzę, że Wawrzyniec będzie się bronił, odgryzał, że będziesz miał tani ubaw itp.. FYI: Wawrzyniec ma problemy z internetem, więc tę twoją prowokację wacław strzelił.Nie rozumiem też reakcji Wawrzyńca na to co napisałem,ale przynajmniej udowodnił nam,że jest zakompleksionym fanboyem i zapewniam cie,że zrobiłem to tylko po to,żeby chłopak zrozumiał,że nie jest tak zajebisty jak mu sie wydaje
bardzo ładnie lejesz wodędziekan pisze:z przykroscią zawiadamiam,że zaczyna mi brakowac wnikliwych analiz i luzackiego stylu Mefisto,ktory bez wątpienia należy do I ligi recenzentów muzyki filmowej.
Ja też ci dam radę: na czas zimy powinieneś wyjechać do ciepłych krajów, bo niskie temperatury najwyraźniej ci nie służą. Chyba ci zamarzło pod kopułą.dziekan pisze:Jedna rada Bucholc :
ODEJDZ OD KOMPUTERA I WYJDZ NA SWIEZE POWIETRZE!!!!
Zapewne sam go nie rozumiesz.Ja nie mam zamiaru tobie niczego udowadniac,ale zapewniam cie,że nie zrozumiesz mojego motywu postepowania