Bucholc to nawet offtopa potrafi zepsuć.
''Lot nad kukułczym gniazdem''
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jasne. Ciągle rozsyłasz sprzeczne sygnały i nic dziwnego, że żeńska część populacji na forum (ale nie tylko) poczuła się cokolwiek dziwnie. Jeśli nie chcesz być postrzegany jako osoba o odmiennej orientacji zaprzestań tego typu działań! Inaczej będą teraz postrzegane twoje osobiste wycieczki w kierunku Wawrzyńca. Pilnuj się, dziekanie.dziekan pisze:Czy ja ci w jakis sposob zasygnalizowałem,że mam jakies sprzeczne z normami preferencje seksualne,że musisz mnie na siłe utwierdzac w przekonaniu,że wolisz kobiety?
Oh Boy!!
Koper pisze:Bucholc to nawet offtopa potrafi zepsuć.Pewnie na przyjęcia go nie wpuszczają z analogicznego powodu.
:D
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wystarczy, że masz do siebie..dziekan pisze:Nie chce rozkladac twojej wypowiedzi na czynniki pierwsze bo nie mam do ciebie cierpliwosci
Ja uważam,że jak ktos czuje sie dziwnie z powodu moich wypowiedzi to ma taką mozliwosc,że nie wezmie udziału w konwersacji
Konwersacji? "Nie nazywajmy szamba perfumerią".
Najpierw "konwersacji", teraz "dyskusji". Dziekanie, ja niczego takiego tu nie widzę. To są zwykłe dywagacje..Wytlumacz mi co to wnosi do dyskusji,że ty mi napiszesz,że jestem taki i siaki?
Mnie się zdaje, że się zwyczajnie czepiłeś, bo akurat miałeś trochę wolnego czasu i, jak to się mówi, dupa cię swędziała.Ja kulturalnie przeanalizowałem błędy Wawrzyńca zawarte w jego recenzjach,więc nie rozumiem o co ci kurwa chodzi?
Wawrzyńca znamy nie od dziś. Natomiast ty liczyłeś, że wywołasz burzę, że Wawrzyniec będzie się bronił, odgryzał, że będziesz miał tani ubaw itp.. FYI: Wawrzyniec ma problemy z internetem, więc tę twoją prowokację wacław strzelił.Nie rozumiem też reakcji Wawrzyńca na to co napisałem,ale przynajmniej udowodnił nam,że jest zakompleksionym fanboyem i zapewniam cie,że zrobiłem to tylko po to,żeby chłopak zrozumiał,że nie jest tak zajebisty jak mu sie wydaje
-
Mefisto
Re: Ghost In the Shell - Maciej Wawrzyniec-Olech Recenzja
bardzo ładnie lejesz wodędziekan pisze:z przykroscią zawiadamiam,że zaczyna mi brakowac wnikliwych analiz i luzackiego stylu Mefisto,ktory bez wątpienia należy do I ligi recenzentów muzyki filmowej.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja też ci dam radę: na czas zimy powinieneś wyjechać do ciepłych krajów, bo niskie temperatury najwyraźniej ci nie służą. Chyba ci zamarzło pod kopułą.dziekan pisze:Jedna rada Bucholc :
ODEJDZ OD KOMPUTERA I WYJDZ NA SWIEZE POWIETRZE!!!!
Zapewne sam go nie rozumiesz.Ja nie mam zamiaru tobie niczego udowadniac,ale zapewniam cie,że nie zrozumiesz mojego motywu postepowania
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niezle. Mnie to nie interesuje, gdyz mam wszystkie "Indiany" i "Jurrasic Park" (fanboystwo do czegos zobowiazuje)
Zimmerami, po za "Bacdraftem" tez szczegolnie mi nie zaimponowal, ale jak wyszedl z dwoma Kawaiami, to naprawde musialem ostro walczyc ze soba
Widac sie mu moja siostra spodoba
Widac sie mu moja siostra spodoba
#WinaHansa #IStandByDaenerys