bladerunner20 pisze:No właśnie czy można powiedzieć, zatem, że czasy Hansa Zimmera takiego jakiego znamy nie powrócą?.
A czy te czasy, kiedyś przeminęły, że tak się zapytam? To, że trochę styl Zimmera się zmienia to chyba normalne i też dobre. Nie można też oczekiwać, że teraz nagle stworzy taki luzacki score a la "Broken Arrow"
bladerunner20 pisze:Zdolna z niego bestia, a to, że się sprzedał no cóż.
Oj, zdolna, zdolna

I choć nie wiadomo jak będzie się ubierał ja i tak go będę lubił

A już całkiem poważniej to te słowa o "sprzedaniu się" brzmią dość ostro. Nie wiem jak Wy, ale ja aż takim idealistą nie jestem. I gdyby mi zapłacano kilka milionów za napisanie parę nut i podanie swojego nazwisko to też raczej bym się długo nie zastanawiał. Pewnie teraz pojawią się głosy oburzenia, ale zastanawiam sie ile idealistów by się naprawdę w takiej sytuacji znalazło?
bladerunner20 pisze:Wawrzyniec mam score do beyond rangoon, chcesz pożyczyć?
Zgrasz mu do mp3 i wyślesz mailem z prośbą o skasowanie po odsłuchaniu?
Już tak się o mnie nie martwcie

Pytałem tylko tak z ciekawości, gdyż chciałem wiedzieć, czy masz jakiś specjalny sentyment do tej muzyki, którą ja
oczywiście posiadam 
Może i moja kolekcja soundtrackowa nie wygląda jak skarbiec Sknerusa McKwacza i może nie przez lata nie znałem "Legend" Clannadu, ale akurat "Beyond Rangoon" dobrze znam, posiadam oryginalną płytę i bardzo ją lubię