http://www.hans-zimmer.com/fr/newsite.p ... ail&id=909
Mam nadzieje tylko, ze za znanym nazwiskiem kompozytora pojawi sie oficjalne wydanie soundtracku z gry

MW1 zrobił właściwie Barton, HGW stworzył tylko temat przewodni i kilka utworów.Pałeczkę po Harry Gregsonie Willamsie przejął Hans Zimmer
Nie zmienia to faktu ,ze HGW jest utożsamiany z scorem z MW 1 gdzie muza sie ( Stephena Bartona sic) doskonale sie sprawdziła w grzeMW1 zrobił właściwie Barton, HGW stworzył tylko temat przewodni i kilka utworów.
Aby było jasne: Ja Hans Zimmera uwielbiam i jest to mój drugi ulubiony kompozytor na ŚwiecieWurger pisze:Powoli staje się normą kryta kolejnej płyty Zimmera zanim tak naprawdę można ja poznać w całości(via Anioły i Demony)Tym bardziej, ze sa ta wycięte fragmenty z utworów i ocena jest trudna takich mp3 - kowych utworów
OstroMystery Man pisze: szkoda czasu na powyższe bzdety
LOLMefisto pisze:Ele pisze:AKtualnie jestem w trakcie pobierania 246 utworów z kompletnego gameripa. Z tego co narazie słyszałem, zapowiada się dobrze (na pewno lepiej niż to 'coś' z YT), ale wstrzymam się z oceną do czasu przesłuchania wszystkiego.get a girl