DAVID ARNOLD - OPOWIEŚCI Z NARNI 3: PODRÓŻ WĘDROWCA DO ŚWITU
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mam już trochę dość przekonywania ciągłego, że Zimmera CENIĘ, tylko niekoniecznie za to co ostatnio tworzy i za negatywny wpływ na dzisiejszą muzykę filmowąWawrzyniec pisze:Już mamy kobiecy akt w centrum miasta, więc pomników wystarczy. Zresztą nie tylko Olka szanuję, ale też Babucha, Mefisto, Łukasza... A zresztą wszystkich wielbię i błogosławię, Ciebie też mimo Twego toksycznego stosunku do ZimmeraTomek pisze:Wprowadzasz taki klimat POWAGI, że myślałbym, że niedługo to mu pomnik w Rzeszowie postawisz.

Koper ma trochę racji - jeżeli ktoś nie podziela Twoich zachwytów nad pewnymi sprawami to od razu jest po przeciwnej stronie barykady, "wróg" kompozytora i w ogóle. Złego słowa nie można powiedzieć, skrytykować nie można, bo obraza kompozytora i jak tak można. Może lepiej rzuć okiem do moich entuzjastycznych recenzji Zimmera - Zimmer nie zaczął się kilka lat temu

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Toż napisałem żartobliwie o "toksycznym związku". Lubisz go, ale nie możesz się pogodzić z tym co komponuje, więc go krytykujesz dla jego dobra. Taka aluzja i drobny żarcik, ale najmocniej przepraszam jak się nie udał.Tomek pisze:Mam już trochę dość przekonywania ciągłego, że Zimmera CENIĘ, tylko niekoniecznie za to co ostatnio tworzy i za negatywny wpływ na dzisiejszą muzykę filmową![]()
Tomek pisze:Koper ma trochę racji - jeżeli ktoś nie podziela Twoich zachwytów nad pewnymi sprawami to od razu jest po przeciwnej stronie barykady, "wróg" kompozytora i w ogóle. Złego słowa nie można powiedzieć, skrytykować nie można, bo obraza kompozytora i jak tak można. Może lepiej rzuć okiem do moich entuzjastycznych recenzji Zimmera - Zimmer nie zaczął się kilka lat temu
Koper nie ma racji, tylko dramatyzuje i wykorzystuje moje słowa, które napisałem w kontekście mego stosunków do psów

Dobra, ale o tym już sporo dyskutowaliśmy i rozmawialiśmy, a tym bardziej nie chcę zaśmiecać Adamowi tematu, więc niech moderator zrobi z tym co uważa za stosowne.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adamowi zaśmiecać to nie grzech. 
A Ty już przestań znowu męczennika z siebie robić i informować wszystkich kogo to nie kochasz, a kto Ci nie podchodzi, po raz 145, bo wszyscy wiemy.
I z tłumu się tak mocno nie wybijasz, bo fanów Zimmera pod dostatkiem jest. 

A Ty już przestań znowu męczennika z siebie robić i informować wszystkich kogo to nie kochasz, a kto Ci nie podchodzi, po raz 145, bo wszyscy wiemy.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dobra, może trochę źle zrozumiałem Twoją wypowiedź (za co też sorry) i nie zauważyłem ";-)". Jest OK, nie ma problemuWawrzyniec pisze:Toż napisałem żartobliwie o "toksycznym związku". Lubisz go, ale nie możesz się pogodzić z tym co komponuje, więc go krytykujesz dla jego dobra. Taka aluzja i drobny żarcik, ale najmocniej przepraszam jak się nie udał.

Cieszy mnie, że rozumiesz, że moja krytyka jest tylko dla jego dobra

Re: DAVID ARNOLD - OPOWIEŚCI Z NARNI 3: PODRÓŻ WĘDROWCA DO Ś
Tak sobie posłuchałem dzisiaj kilka scorów AD 2010. Doszedłem do wniosku, że Narnia Arnolda to nawet słabsza jest od Robin Hooda Streitenfelda
. Kierowca choć o głowę gorszy technicznie, próbował wnieść parę ciekawych tematów, heroiczny dla Russella i bud gaya, kilka fajnych folkowych , lirycznych, coś do czego chce się wracać, wbrew pozorom i kilku schematów tworzenia muzyki do takich filmów, starał się trochę wyłamać, słychać, że ta muzyka ( choć nie do końca udana ) to nie jest robiona dosłownie pod linijkę jak muza Arnolda
, który w ogóle nie jest w stanie kompletnie niczym zaskoczyć brak pomysłu a i magii to w tym za grosz nie ma
.
Anglik Fail

Anglik Fail