Oscary 2011
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bo nie trzeba być nominowanym - mogą Cię po prostu zaprosić (jako fachowca, wielkie artystę, ważną osobistość itp.). Lub gdy zdobędziesz Oscara - jesteś członkiem automatycznie.Wawrzyniec pisze:Ale ja widzę, że tam zapraszają nawet takich co nigdy nie byli nominowani i nie otrzymali Oscara. To chyba oznacza, że tam jest rotacja w tym składzie i też wątpię, aby np. co rok Williams zasiadał w gronie. Mam nadzieję, że w tym roku zasiada![]()
W sumie to mógłbym zostać takim członkiem Akademii.
Tu nie chodzi czy Williams zasiada czy nie. Skoro został członkiem Akademii, to jest nim cały czas. A rotacja musi być - przecież ludzie umierają, to potem zapraszają nowych.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
bladerunner
Wawrzyniec jak Zimmer zgarnie Oscara to w ramach przeprosin kupię Ci butelkę dobrej whiskyWawrzyniec pisze:Doskonale, wszystko idzie zgodnie z planemMystery Man pisze:W wyścigu po Oscary Incepcja wysunęła się na prowadzenie (5 wygranych), tuż za nią "The Social Network" (4 wygrane).
Chodzi o zwycięzców kół krytyków.Oby tak dalej.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po pierwsze ja nie pijam whisky, a po drugie czy ten Oscar znaczy tak wiele i jest takim wyznacznikiem jakości muzyki, że dopiero jak dany score go zdobędzie, dopiero wtedy jest wartościowy
Oczywiście fajnie i miło by było, gdyby Zimmer dostał Oscara za "Inception", gdyż nie dość, że jest to najlepsza partytura roku, to byłoby to też pewne drobne wynagrodzenie, za błędy Akademii wobec Zimmera. Ale z Oscarem czy bez i tak będę "Inception" i Zimmer uwielbiał. Ta statuetka to taka wisienka na torcie, ale i bez niej tort jest przepyszny
Choć oczywiście prezent od Ciebie bardzo chętnie przyjmę
Choć oczywiście prezent od Ciebie bardzo chętnie przyjmę
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety pierwszy raz to zwątpiłem kiedy Oscara dostał "Przyczajony Tygrys Ukryty Smok", a nie "Gladiator" (fani Tan Duna mnie przeklną). Chociaż wtedy jeszcze nie wiedziałem o "The Thin Red Line". Ale mimo wszystko wygrywały zazwyczaj score'y, które coś sobą prezentowały. Ale ten dublet dla Gustavo plus ten nieszczęsny "Slumdog" bardzo mocno nadszarpnęły moją opinią co do Oscarów. Zeszłorocznym "Up" i nominacjami trochę się zrehabilitowali i mam nadzieję, że w tym roku dalej będą poprawiać swoje imię. A z Oscara dla Zimmera pewnie się ucieszę, ale też raczej nie będę skakał z radości jak wygra, ani nie będę niszczył wszystkiego w okolicy ze złości jak nie wygra 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner