Od Henryka 4 do jęz. niemieckiego - offtop z TOP10
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
koty?Wawrzyniec pisze:O rety, ale się uparliście. Dobra, nie szanuję, gdyż śmierdzą,
i umierasz na zawał?Wawrzyniec pisze:szczekają,
to chyba Ty na widok Megan...Wawrzyniec pisze:ślinią się,

eee?Wawrzyniec pisze:rzucają na Ciebie
ojejku, piesek ubrudził Wawrzkowi spodnie i trza było prać.Wawrzyniec pisze:i na Twoje nowe spodnie, najgorzej w lecie, jak masz jeszcze białe spodnie,

no tak. To rzeczywiście jest dyshonor, hańba tragedia i katastrofa. Że trzeba odstawić forum i wyjść z domu. Notabene Wawrzek jak nie masz psa, to nie musisz z nim wychodzić.Wawrzyniec pisze:trzeba z nimi wychodzić na spacery
Sam nie jesteś fajny.Wawrzyniec pisze:i ogólnie nie są fajne.

Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2011 23:54 pm przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Jak ich właściciel nie myje to śmierdzą.śmierdzą

W czym Ci to przeszkadza?szczekają
Ke?rzucają na Ciebie
Rozumiem, że psa ma się po to, by go więzić.trzeba z nimi wychodzić na spacery

Też mi argument.ogólnie nie są fajne
Gdzieś muszą. Posadzisz psa na sedesie? Wątpię. Sam nie dosięgnie. Jak srają na chodnik to właściciel powinien posprzątać. Jak tego nie zrobi, to już nie psa wina. Ew. nauczyć psa, by robił do dziury, a potem zakopywał.Jeszcze srają po chodnikach.
P.S. Cholera, Koper mnie uprzedził.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Widziałem kiedyś psa, który po sobie zjadał. Całkiem sprytne urządzenie.DanielosVK pisze:Gdzieś muszą. Posadzisz psa na sedesie? Wątpię. Sam nie dosięgnie. Jak srają na chodnik to właściciel powinien posprzątać. Jak tego nie zrobi, to już nie psa wina. Ew. nauczyć psa, by robił do dziury, a potem zakopywał.Jeszcze srają po chodnikach.
Tragedia.P.S. Cholera, Koper mnie uprzedził.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A wiesz, że obecnie robi się tak z muzyką? Zwłaszcza Wawrzkowe RCP zbliża się w tym do perfekcji. Tylko to działa tak trochę na odwrót, bo po którejś z kolei przeróbce osobnik zwany dostojnie "kompozytorem" oddaje niemalże czyste gówno.Bucholc Krok pisze:I w tę stronę powinniśmy iść. Po którejś z kolei przeróbce pies by oddawał tylko H2O.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
No sorry, ale ja jeszcze nie widziałem śmierdzącego kota, no chyba, że na coś chory.Koper pisze:koty?Wawrzyniec pisze:O rety, ale się uparliście. Dobra, nie szanuję, gdyż śmierdzą,
A ta cała dyskusja wydaje mi się śmieszna. Ja nie mam nic do psów, ale wolę koty, jednak gdyby mi ktoś powiedział, jak bardzo nie lubi kotów to nie napisałbym wielkiego referatu, ze to straszne, ze trzeba im zmieniac piasek w kuwecie i zostawic forum. Wawrzek nie lubi psów, powiedział dlaczego, niektóre argumenty moga się wydawac bardziej, inne mniej sensowie, ale po kolei mu tłumaczyć, ze psy sa fajne, to się mija z celem. Jeszcze ten argumenty o kupach na chodniku, ze wina wlasciciela, ok, rozumiem, ale jak jego wkurwia to, ze mu psy brudzą spodnie to ma do tego prawo.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Sam kot może nie, ale jak narobi w kuwecie to śmierdzi w całym domu.Wojtek pisze:No sorry, ale ja jeszcze nie widziałem śmierdzącego kota, no chyba, że na coś chory.

Ale przecież Wawrzek tak zrobił.Wojtek pisze:A ta cała dyskusja wydaje mi się śmieszna. Ja nie mam nic do psów, ale wolę koty, jednak gdyby mi ktoś powiedział, jak bardzo nie lubi kotów to nie napisałbym wielkiego referatu, ze to straszne, ze trzeba im zmieniac piasek w kuwecie i zostawic forum.

Ale przecież on nie ma psa, to jakie psy mu brudzą spodnie? światowy spisek psów się zawiązał by jakiemuś fanboyowi kotów i RCP spodnie brudzić??Wojtek pisze:Wawrzek nie lubi psów, powiedział dlaczego, niektóre argumenty moga się wydawac bardziej, inne mniej sensowie, ale po kolei mu tłumaczyć, ze psy sa fajne, to się mija z celem. Jeszcze ten argumenty o kupach na chodniku, ze wina wlasciciela, ok, rozumiem, ale jak jego wkurwia to, ze mu psy brudzą spodnie to ma do tego prawo.
Ja wolę psy, jak koty, ale nie domagam się zamykania tych drugich, a jak jakiegoś kota spotkam, pogłaszczę, jak mam czym, to i nakarmię, a nie będę gazem traktował.
Ostatnio zmieniony wt sty 04, 2011 00:15 am przez Koper, łącznie zmieniany 2 razy.