WASZA ULUBIONA KIEŁBASA

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#16 Post autor: Wawrzyniec » czw gru 16, 2010 19:48 pm

Ja to najbardziej lubię Bratwursty 8)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Turek

#17 Post autor: Turek » czw gru 16, 2010 19:49 pm

DanielosVK pisze:Liceum. Profil? Nie wiem, cholera. Chciałem długo być architektem, ale doszedłem do wniosku, że słabo rysuję i dupa. Moim marzeniem byłoby muzykowanie, no ale... ;)

I teraz sam już nic nie wiem. A śpieszyć się powoli powinienem zacząć.

To Danielos młodziak widzę :D A ja myślałem żem jest najmłodszy na forum :D Bo 90' :D :D

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#18 Post autor: DanielosVK » czw gru 16, 2010 19:54 pm

Młodziak, któremu wcale się nie śpieszy, by być starszym. Meh.
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Turek

#19 Post autor: Turek » czw gru 16, 2010 19:57 pm

DanielosVK pisze:Młodziak, któremu wcale się nie śpieszy, by być starszym. Meh.
I dobrze ;)

A tak fajnie by było wiedzieć o sobie na forum nieco więcej, kto, skąd, ile co i jak :D Abyśmy ino nickami nie byli a ludziami ;)

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#20 Post autor: Wojteł » czw gru 16, 2010 19:59 pm

Danielos, pójdź na jakiś kurs rysunku, to zrobią z Tobą, co trzeba :D

A na muzykowanie to jest ciężko, jeśli nie masz szkoły muzycznej. Właściwie tam są zapisy chyba jakoś tak do 15 roku życia, czy 16, ale to naprawdę trzeba miec talent, zeby sie w tym wieku dostać. Natomiast są jakieś uniwersytety, które mają wydziały muzyczne i tam chyba nie jest wymagane ukończenie szkoły muzycznej. Za to na dzieńdobry pieprzną taki egzamin rekrutacyjny, ze się można nie pozbierać.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#21 Post autor: Wawrzyniec » czw gru 16, 2010 19:59 pm

Turek pisze:A tak fajnie by było wiedzieć o sobie na forum nieco więcej, kto, skąd, ile co i jak :D Abyśmy ino nickami nie byli a ludziami ;)
Jak chcesz coś o mnie wiedzieć, to spytaj się najlepiej Adama. On mnie zna lepiej niż ja sam siebie :P
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#22 Post autor: Wojteł » czw gru 16, 2010 19:59 pm

Turek pisze: A tak fajnie by było wiedzieć o sobie na forum nieco więcej, kto, skąd, ile co i jak :D Abyśmy ino nickami nie byli a ludziami ;)
No to Michale, zaczynaj. Urodziny, wzrost, studia, ulubiony kolor, nr buta itd :P

Turek

#23 Post autor: Turek » czw gru 16, 2010 20:13 pm

Wojtek pisze:
Turek pisze: A tak fajnie by było wiedzieć o sobie na forum nieco więcej, kto, skąd, ile co i jak :D Abyśmy ino nickami nie byli a ludziami ;)
No to Michale, zaczynaj. Urodziny, wzrost, studia, ulubiony kolor, nr buta itd :P
Michał Turkowski, 15.09.1990, 179,5 cm, I rok resocjalizacji na UAM w Poznaniu zaocznie, praca w Amice we Wronkach od pon do pt, niebieski, numeru buta nie pamiętam a do szafy iść mnie się nie chce:D
Ostatnio zmieniony czw gru 16, 2010 20:13 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#24 Post autor: DanielosVK » czw gru 16, 2010 20:13 pm

Wojtek pisze:Danielos, pójdź na jakiś kurs rysunku, to zrobią z Tobą, co trzeba :D

A na muzykowanie to jest ciężko, jeśli nie masz szkoły muzycznej. Właściwie tam są zapisy chyba jakoś tak do 15 roku życia, czy 16, ale to naprawdę trzeba miec talent, zeby sie w tym wieku dostać. Natomiast są jakieś uniwersytety, które mają wydziały muzyczne i tam chyba nie jest wymagane ukończenie szkoły muzycznej. Za to na dzieńdobry pieprzną taki egzamin rekrutacyjny, ze się można nie pozbierać.
No właśnie jestem tego świadom, niestety. Mama chciała mnie w podstawówce zapisać do szkoły muzycznej, ale wtedy nie chciałem, bo zupełnie nie wiedziałem, co to muzyka poważna i ogólnie... meh, głupi byłem i tyle. Teraz się zbudziłem i jest już trochę późno.

Niemniej jest alternatywa, mianowicie jest niedaleko Ośrodek Kultury i mogę tam chodzić na lekcje gry na pianinie. :)
Fe.

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#25 Post autor: Wojteł » czw gru 16, 2010 20:18 pm

No, to o Michale wiemy już wszystko :D
DanielosVK pisze: No właśnie jestem tego świadom, niestety. Mama chciała mnie w podstawówce zapisać do szkoły muzycznej, ale wtedy nie chciałem, bo zupełnie nie wiedziałem, co to muzyka poważna i ogólnie... meh, głupi byłem i tyle. Teraz się zbudziłem i jest już trochę późno.
hehe, miałem trochę podobną sytuację :wink:
DanielosVK pisze:Niemniej jest alternatywa, mianowicie jest niedaleko Ośrodek Kultury i mogę tam chodzić na lekcje gry na pianinie. :)

Im wcześniej zaczeniesz, tym lepiej. I pamiętaj, że to jest sporo ciężkiej pracy. Poza tym sam fortepian nie wystarcza, bo musiałbyś zostac przeszkolony w rytmice, harmonice funkcyjnej i trochę historii muzyki liznąć. Jak będziesz miał farta, to nauczyciel fortepianu będzie mógł z Tobą przerobić te rzeczy, o ile będziesz miał wystarczająco dużo czasu na lekcji
:wink:

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#26 Post autor: DanielosVK » czw gru 16, 2010 20:25 pm

Byłbym gotów dla muzyki poświęcić naprawdę dużo czasu. Nie jestem aż do końca z tym obeznany, ale sprawdzę jeszcze, czy ta pani będzie mogła mnie tego nauczyć.
Fe.

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

#27 Post autor: Ghostek » czw gru 16, 2010 22:31 pm

Moja ulubiona kiełbasa?

Oczywiście kiełbasa wyborcza!

http://www.filmmusic.pl/muzyka/alek/wyborcza.wav
Obrazek

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#28 Post autor: Bucholc Krok » pt gru 17, 2010 12:29 pm

DanielosVK pisze:Liceum. Profil? Nie wiem, cholera. Chciałem długo być architektem, ale doszedłem do wniosku, że słabo rysuję i dupa. Moim marzeniem byłoby muzykowanie, no ale... ;)
Janko muzykant.. :) Idź na leśniczego.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#29 Post autor: DanielosVK » pt gru 17, 2010 12:32 pm

Lubię naturę, ale chyba mnie do tego nie ciągnie. :) Wolę podziwiać las z perspektywy spacerowicza. Choć w sumie może nie... Ale chyba jednak nie.
Fe.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#30 Post autor: Bucholc Krok » pt gru 17, 2010 12:34 pm

Zajmij się fotografią.

ODPOWIEDZ