WASZA ULUBIONA KIEŁBASA
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
DanielosVK pisze:Liceum. Profil? Nie wiem, cholera. Chciałem długo być architektem, ale doszedłem do wniosku, że słabo rysuję i dupa. Moim marzeniem byłoby muzykowanie, no ale...
I teraz sam już nic nie wiem. A śpieszyć się powoli powinienem zacząć.
To Danielos młodziak widzę

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wojteł
- John Williams
Danielos, pójdź na jakiś kurs rysunku, to zrobią z Tobą, co trzeba
A na muzykowanie to jest ciężko, jeśli nie masz szkoły muzycznej. Właściwie tam są zapisy chyba jakoś tak do 15 roku życia, czy 16, ale to naprawdę trzeba miec talent, zeby sie w tym wieku dostać. Natomiast są jakieś uniwersytety, które mają wydziały muzyczne i tam chyba nie jest wymagane ukończenie szkoły muzycznej. Za to na dzieńdobry pieprzną taki egzamin rekrutacyjny, ze się można nie pozbierać.

A na muzykowanie to jest ciężko, jeśli nie masz szkoły muzycznej. Właściwie tam są zapisy chyba jakoś tak do 15 roku życia, czy 16, ale to naprawdę trzeba miec talent, zeby sie w tym wieku dostać. Natomiast są jakieś uniwersytety, które mają wydziały muzyczne i tam chyba nie jest wymagane ukończenie szkoły muzycznej. Za to na dzieńdobry pieprzną taki egzamin rekrutacyjny, ze się można nie pozbierać.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Michał Turkowski, 15.09.1990, 179,5 cm, I rok resocjalizacji na UAM w Poznaniu zaocznie, praca w Amice we Wronkach od pon do pt, niebieski, numeru buta nie pamiętam a do szafy iść mnie się nie chce:DWojtek pisze:No to Michale, zaczynaj. Urodziny, wzrost, studia, ulubiony kolor, nr buta itdTurek pisze: A tak fajnie by było wiedzieć o sobie na forum nieco więcej, kto, skąd, ile co i jakAbyśmy ino nickami nie byli a ludziami
Ostatnio zmieniony czw gru 16, 2010 20:13 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No właśnie jestem tego świadom, niestety. Mama chciała mnie w podstawówce zapisać do szkoły muzycznej, ale wtedy nie chciałem, bo zupełnie nie wiedziałem, co to muzyka poważna i ogólnie... meh, głupi byłem i tyle. Teraz się zbudziłem i jest już trochę późno.Wojtek pisze:Danielos, pójdź na jakiś kurs rysunku, to zrobią z Tobą, co trzeba :D
Niemniej jest alternatywa, mianowicie jest niedaleko Ośrodek Kultury i mogę tam chodzić na lekcje gry na pianinie. :)
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
No, to o Michale wiemy już wszystko 
Im wcześniej zaczeniesz, tym lepiej. I pamiętaj, że to jest sporo ciężkiej pracy. Poza tym sam fortepian nie wystarcza, bo musiałbyś zostac przeszkolony w rytmice, harmonice funkcyjnej i trochę historii muzyki liznąć. Jak będziesz miał farta, to nauczyciel fortepianu będzie mógł z Tobą przerobić te rzeczy, o ile będziesz miał wystarczająco dużo czasu na lekcji

hehe, miałem trochę podobną sytuacjęDanielosVK pisze: No właśnie jestem tego świadom, niestety. Mama chciała mnie w podstawówce zapisać do szkoły muzycznej, ale wtedy nie chciałem, bo zupełnie nie wiedziałem, co to muzyka poważna i ogólnie... meh, głupi byłem i tyle. Teraz się zbudziłem i jest już trochę późno.

DanielosVK pisze:Niemniej jest alternatywa, mianowicie jest niedaleko Ośrodek Kultury i mogę tam chodzić na lekcje gry na pianinie.
Im wcześniej zaczeniesz, tym lepiej. I pamiętaj, że to jest sporo ciężkiej pracy. Poza tym sam fortepian nie wystarcza, bo musiałbyś zostac przeszkolony w rytmice, harmonice funkcyjnej i trochę historii muzyki liznąć. Jak będziesz miał farta, to nauczyciel fortepianu będzie mógł z Tobą przerobić te rzeczy, o ile będziesz miał wystarczająco dużo czasu na lekcji

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Moja ulubiona kiełbasa?
Oczywiście kiełbasa wyborcza!
http://www.filmmusic.pl/muzyka/alek/wyborcza.wav
Oczywiście kiełbasa wyborcza!
http://www.filmmusic.pl/muzyka/alek/wyborcza.wav

- Bucholc Krok