Koper pisze:Adam Krysiński pisze:skąd możesz wiedzieć jak nigdy nie było wydania?

Bo jest podpisana "John Williams". I kółko się zamyka.
Widziałem film
Adam Krysiński pisze:Polskie Towarzystwo Muzyki Filmowej?

Oczywiście, że tak. Zresztą nie wiem co się głupio pytasz, skoro sam do niego należysz, albo jest w bardzo bliskich kontaktach z nimi.
Koper pisze:A ja tam należę?

Tego mi Adam nie mówił. W ogóle mało mi mówił o PTMF, zupełnie jakby to była jakaś sekta
Adam Krysiński pisze:Tak, ja ponoć też. Na starcie jest dobrze bo mamy więcej członków niż partia Kluzikowej

Ponoć

Zdawało mi się, że mówiłeś, że należy, albo, że znasz to towarzystwo i z tego co pisałeś, to jest zdecydowanie liczniejsze od partii Kluzik-Roztkowskiej.
Chociaż Adam bardzo enigmatycznie o PTMF wspominał, zupełnie jakby to był jakiś ekskluzywny klub dla wybrańców, lub jak wspominałem jakaś sekta, konkurencja kościoła scjentologów, czy coś w tym stylu.
I w sumie sam nie wiem nic o jej członkach, strukturach itd. Jedyne co wiem to, że podczas ostatniego zjazdu, sympozjum, członkowie PTMF ogłosili jednomyślnie "wielką bekę z Wawrzyńca". Tak po za tym to całe PTMF zdaje się być dość tajemniczą organizacją/zrzeszeniem i w sumie nie mam Wam za złe, że tak mało, czy wręcz nic o tym nie mówicie, nie wspominacie. I mam nadzieję, że to, że Adamowi się raz wymsknęło o tym wspomnieć, nie będzie miało dla niego jakiś złych konsekwencji?

[/quote]