ALEXANDRE DESPLAT - HARRY POTTER i INSYGNIA ŚMIERCI (I & II)
Tudory? przecieżto wszędzie po 2 gwizdki chyta
co do Pottera to przesłuchałem jeszcze raz Azkabana dziś i no way Panowie.. z trudem wytrzymałem do końca ten cholerny mikimausing, a te "rycerskie" wstawki to sto razy lepsze T.Jones pisał w latach 80.. 3/5 jak było tak zostaje i to za nazwisko jestem litościwszy bardziej
Wciąż jedynka i Desplat najlepsze u mnie.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja się nie zgadzam z surowym Adamem. "Więzień Azkabanu" to najlepszy Potterowy score. Magia w każdej nucie. Nie wiem niby, gdzie Ty jakiś mickeymousing widzisz
A rycerskie wstawki są zawaliste. Te u Trevora Jonesa też są świetnie, ale te u Johna Williamsa też są świetnie, a nawet świetnie świetnie
Po za tym wystarczą trzy tytuły: "Double Trouble", "Buckbeat's Flight" i "A Window to the Past" i już nie mam żadnych pytań. Geniusz 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Nie chodzi o to że jest " gorsza ",jest po prostu / dla mnie / mniej ciekawa,mało zajmująca,niewpadająca w ucho / poza nielicznymi wyjątkami /,jest to porządna,elegancka ścieżka dźwiękowa ale nic poza tym,nie można jej więc nazywać genialna,itp.bo skoro soundtracki Williamsa są według części z was nudne i słabe,to praca Desplata tym bardziej na miano wybitnej nie zasługuje a prace Williamsa / każda z osobna / kładą dzieło Desplata tematycznością.jojok21 pisze: Dobra, niniejszym dyskusję uważam za zakończoną. Muzyka Desplata bardziej mnie się podoba, ale jest gorsza. OK
.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam Krysiński pisze:tak, Wawrzyniec przy recce IncepcjiDanielosVK pisze:Subiektywizm, ludzie, subiektywizm. Słyszał tutaj ktokolwiek o tym słowie?
A co do oceny na filmtracks jak najbardziej się zgadzam, szczególnie ta w kontekście całej serii jest jak najbardziej trafna.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore