Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie, no Williamsa z jakieś 20 płyt mam, ale ciągle brakuje mi kilku tytułów, w tym kilku naprawdę dla mnie bardzo ważnych, których brak doskwiera mi jak kilof wbity w plecy. A niestety brak pewnych tytułów jest dla mnie bardzo wstydliwy, zwłaszcza, że niby uważam się za Wielkiego fana Williamsa.
Dobra Williamsów coś tam mam, ale wiadomo, że Williams to ma różną opinię. Ale np. z Goldsmithem, Poledourisem, Barrym, Morricone, Lorencem, Pook, Desplatem, Kaczmarkiem, Newtonem Howardem, Newmanem, Kamenem, Arnoldem, Silvestrim, Hornerem, Hisaishim, i wieloma znanymi kompozytorami to u mnie cienko.
Dobra Williamsów coś tam mam, ale wiadomo, że Williams to ma różną opinię. Ale np. z Goldsmithem, Poledourisem, Barrym, Morricone, Lorencem, Pook, Desplatem, Kaczmarkiem, Newtonem Howardem, Newmanem, Kamenem, Arnoldem, Silvestrim, Hornerem, Hisaishim, i wieloma znanymi kompozytorami to u mnie cienko.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tylu to chyba ja nie mam, a Williamsa akurat lubię.. cóż, kieszeń płytka.Wawrzyniec pisze:Nie, no Williamsa z jakieś 20 płyt mam,
Słusznie, lepiej chwilowo nie robić fotek, bo zaraz ktoś (Adam pierwszy) się przywali.ale ciągle brakuje mi kilku tytułów, w tym kilku naprawdę dla mnie bardzo ważnych, których brak doskwiera mi jak kilof wbity w plecy. A niestety brak pewnych tytułów jest dla mnie bardzo wstydliwy, zwłaszcza, że niby uważam się za Wielkiego fana Williamsa.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sam bym tego lepiej nie ująłBucholc Krok pisze: cóż, kieszeń płytka.

Dokładnie zwłaszcza, że Zimmera mi z dwóch, trzech też ważnych płyt brakuje, a o Williamsie też wspominałem. Na razie dam sobie na wstrzymanie, dla własnego dobra, a po za tym mam pewien opór przed pokazywaniem mojej kolekcji, może i wręcz słusznySłusznie, lepiej chwilowo nie robić fotek, bo zaraz ktoś (Adam pierwszy) się przywali. Smile

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Myślę, że kiepskie podejście do sprawy wybrałeś. W tym wątku jest przecież miejsce na prezentowanie "naszych" kolekcji, a nie listy życzeń innych. Czy to ważne, że masz jedne tytuły, a nie masz innych? Przecież to Twoja kolekcja i jest w niej to co lubisz, na co Ciebie stać w danej chwili czy to, do czego czujesz sentyment (niepotrzebne skreślić), a w tym żadnego powodu do wstydu nie widzę. Nie rób więc z siebie, kolego Wawrzyńcu, takiej cnoty nieruchałki i dawaj fotki, a zdaniem innych nie warto się zbytnio przejmować:DWawrzyniec pisze:Nie, no Williamsa z jakieś 20 płyt mam, ale ciągle brakuje mi kilku tytułów, w tym kilku naprawdę dla mnie bardzo ważnych, których brak doskwiera mi jak kilof wbity w plecy. A niestety brak pewnych tytułów jest dla mnie bardzo wstydliwy, zwłaszcza, że niby uważam się za Wielkiego fana Williamsa.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Do kogoś nie, ale do Wawrzyńca nie dość, że byś się przywalił, to jeszcze byś mu to 100 lat wypominał. Już się trochę znamy, Kryszard..Adam Krysiński pisze:no i po co ta aluzja? czy ja się do kogoś o kolekcję przywalałem?

A dla kogo nie jest?Wawrzyniec pisze:Sam bym tego lepiej nie ująłNiestety dla mnie zakup płyt to jednak jest wydatek.

A chociażby takie "Black Sunday" to mnie trochę kosztowało, choć nie żałuję zakupu.
BS jeszcze nie mam.. z czym do ludzi w ogóle. Warto czasem nie mieć aparatu.

To się akurat da wytrzymać. Gorzej gdyby było na odwrót.Ostatnio jednak muszę trochę przyhamować z zakupami, gdyż będę miał co słuchać, a nie będę miał co jeść

Jak uczą różne historie z tego forum to lepiej uważać co się pisze, co się pokazuje itd..nadszyszkownik Kilkujadek pisze:W tym wątku jest przecież miejsce na prezentowanie "naszych" kolekcji, a nie listy życzeń innych. Czy to ważne, że masz jedne tytuły, a nie masz innych? Przecież to Twoja kolekcja i jest w niej to co lubisz, na co Ciebie stać w danej chwili czy to, do czego czujesz sentyment (niepotrzebne skreślić), a w tym żadnego powodu do wstydu nie widzę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Black Sunday" jest genialneBucholc Krok pisze:BS jeszcze nie mam.. z czym do ludzi w ogóle. Warto czasem nie mieć aparatu.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Szczęki są z 1976 roku.Wawrzyniec pisze:"Black Sunday" jest genialneBucholc Krok pisze:BS jeszcze nie mam.. z czym do ludzi w ogóle. Warto czasem nie mieć aparatu.Tego się słucha, plus to wydanie i okładka
Ale niestety z roku 1977 nie mam ani "Bliskich Spotkań..." ani "Szczęk"
Zresztą to może kiedy bym się zabierał za kupowanie forumowicze mogli by mi pomóc, jakie wydanie "Jaws" najlepiej brać.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully