Ale to i tak jest tylko próba, więc i zaangażowanie jak i podejście trochę inne.Bucholc Krok pisze:Czyli ta cała nasza pisanina pójdzie jak psu w ...
A właśnie, kiedy w takim razie rozpocznie się ta "prawdziwa" gra?

Ale to i tak jest tylko próba, więc i zaangażowanie jak i podejście trochę inne.Bucholc Krok pisze:Czyli ta cała nasza pisanina pójdzie jak psu w ...
Skoro to jest próba to w 'prawdziwej' rozgrywce naciski na łamanie zasad będą znacznie większeWawrzyniec pisze:Ale to i tak jest tylko próba, więc i zaangażowanie jak i podejście trochę inne.
Robimy 3 rundy, ewentualnie poprawiamy szczegóły w zasadach i przenosimy się do nowego tematu. Ja proponowałem zacząc od zera skoro będzie nowy, ładny temat, ale pewnie wszyscy mnie zakszyczą, bo uciułali te punkty i żal się rozstawać.A właśnie, kiedy w takim razie rozpocznie się ta "prawdziwa" gra?Czy to będzie jutro już w zupełnie nowym temacie ze wszystkim zasadami na początku? I czy wtedy Babuch znowu będzie zadającym czy też osoba, która teraz odgadnie jego zagadkę? Gdyż naprawdę trochę się w tym wszystkim pogubiłem
Aż 3 rundyBucholc Krok pisze:Robimy 3 rundy, ewentualnie poprawiamy szczegóły w zasadach i przenosimy się do nowego tematu. Ja proponowałem zacząc od zera skoro będzie nowy, ładny temat, ale pewnie wszyscy mnie zakrzyczą, bo uciułali te punkty i żal się rozstawać.Także teraz normalnie gramy na punkty, bo później nie wiadomo jak będzie.
Ale nie wiadomo czy działaja.. Jedna z zasad (ostatnia) jest taka, że nie poprawiamy zasad w czasie trwania zabawy. Więc lepiej sprawdzić.Wawrzyniec pisze: Aż 3 rundy![]()
Ale nie za bardzo wiem po co
Przecież zasady są już znane.
A dziękuję. To ładnie z Twojej strony.Ja nawet nie mam zamiaru Ciebie zakrzykiwać, gdyż nawet uznaję za słuszne, aby rozpocząć wszystko od nowa.
To akurat nie jest trudne. Chociaż myślałem, że to Ty jako pomysłodawca się tym zajmiesz?Bucholc Krok pisze: Możesz zatem wymyślić temat nowego wątku, który niedługo umieścimy.