To musi być:
X-Men: The Last Stand
utwór: ... rety już jakiś czas temu słuchałem tej płyty, ale utwór ten to chyba "Massacre"????
Kompozytor oczywiście John Powell.
Innego wyjścia nie ma niż żeby to nie było to:

To ja się za Tobą wstawiłem, a Ty mi punkty ujmujesz?Mystery Man pisze:To nie to, Wawrzyniec -1 z punktów których nie masz![]()
Ale jak ktoś nie odgadnie po pierwszym odsłuchu, to duże prawdopodobieństwo, że pracy nie zna, a tym bardziej konkretnego utworu, tak więc lepiej strzelić w dany soundtrack, a to też trzeba umieć.Bucholc Krok pisze:I z tego powodu powinno się podawać tytuły utworów.
Ale przynajmniej odsłucha się ileśtam fragmentów. No i nie będzie tak łatwo zdobyć te punkty. Więc apeluję, nie idźmy na łatwiznę.Mystery Man pisze: Ale jak ktoś nie odgadnie po pierwszym odsłuchu, to duże prawdopodobieństwo, że pracy nie zna, a tym bardziej konkretnego utworu, tak więc lepiej strzelić w dany soundtrack, a to też trzeba umieć.
Ok. Następnym razem zadam coś z Ice Age 3, toż to tylko 44 utwory do sprawdzeniaBucholc Krok pisze:Ale przynajmniej odsłucha się ileśtam fragmentów. No i nie będzie tak łatwo zdobyć te punkty. Więc apeluję, nie idźmy na łatwiznę.
A kto mówi o pójście na łatwiznę? Ja też przecież nie znam na pamięć nazw wszystkich utworów na moich płytach na pamięć. A kiedy nagle komuś zaświta, że ten motyw słyszał w takim i takim filmie to nie lepiej podać nazwę soundtracku i wykonawcę niż jeszcze bawić się w wyszukiwanie tytułów poszczególnych utworów. Ale oczywiście to tylko moja opinia, a i tak to Bucholc Krok jest tutaj OberbefehlshaberBucholc Krok pisze:Ale przynajmniej odsłucha się ileśtam fragmentów. No i nie będzie tak łatwo zdobyć te punkty. Więc apeluję, nie idźmy na łatwiznę.
Dokładnie. A ten "ktoś" to naprawdę był święcie przekonany, że to "X-Men 3", więc dlaczego nie odpowiedzieć tak jak się myśli? A aż tak głupi znowu nie jestem i akurat Bourne'ami nie zamierzałem tutaj sypaćMystery Man pisze:Z tym strzelaniem to trzeba będzie pomyśleć, bo podawanie ścieżki za ścieżką mija się trochę z celem, a czasami jak ktoś ma przeczucie, że X-Man3 może tak brzmieć, to czemu by nie zaryzykować, byle by później nie sypać Paycheckami czy Bournami.