megakult, najlepszy elliot ever.
Jak ci się Koper ten temacik podoba?Mystery Man pisze: "The Final Bite"
http://www.youtube.com/watch?v=H1vAXu0R5ws
Po pierwszym razie miałem podobne odczucia, ale później było lepiej, nudny to był "Eclipse" Shore'a , jemu eklektyzm niewątpliwie by się przydałKoper pisze:Mam ten score, ale nie dotarłem do finału bo mnie zmęczył w połowie. Nudny i za nadto eklektyczny.A temat faktycznie niezły, choć może mało oryginalnie brzmiący.
Kurcze myślałem, ze jakieś tam pojęcie o muzyce filmowej mam, a tu psikusmuaddib_dw pisze:Ostatnio czasu na słuchanie nie miałem ale oglądałem kilka filmów w których skupiałem się właśnie na muzyce:
no i ostatni wczorajszy seans X Man The Last Stand - kolejny Powell do kupienia i zdecydowanie najlepszy muzyczny X Man motyw feniksa miażdży.
Ja mam ostatnio to samo z Jaws < Jaws 2. Może koncepcyjnie Jaws jest lepszy, rola muzyki w filmie, dozowanie Williamsa tematami i w obrazie, ale na albumie Jaws 2 jest zdecydowanie lepszym odsłuchem i chyba lepiej skondensowanym odsłuchem, tym bardziej że Williams (standardowo już w sequelach) nie powiela oryginalnych tematów, tylko tworzy w przeważającej większości nową muzykę.Mefisto pisze:Omen < Omen II