Bucholc Krok napisał
Bez obi (choć widzę, że gdzieniegdzie się ostały) to już jednak nie to, szkoda. Ale fotki większe i można wszystko/większość odczytać. Smile
Pasek Obi powkładałem na pierwsza stronę pudełka płyty,aby moja druga polowa znów mi nie marudziła, ze nie może znaleźć Zimmera..
Wiedźmin jest wydaniem o którym pisał Adas z nadrukowanym autografem G. Ciechowskiego
bladerunner20 napisał
mniam widzę łakomy kąsek Sinbad?
Sinbad jest i kolejny leci do mnie dla koleżanki z południa

Chyba go wreszcie kupiłeś? Od Althazana?

A widziałeś japońskie wydanie Chicken Run które HGW zrobi w spółce z Powellem?
Adam Krysiński napisał
Wurger, bo nie chce mi się liczyć, nie pomyliłem się dużo w tej liczbie 800 płyt? Razz Tak patrzę bo mam troszkę mniejszy regał i jest u mnie troszkę mniej Smile No i gdzie zbliżenia prawej półki stojącej bokiem? Razz
Płyt zostało około 900 sztuk, bo cześć z nich poszło już pod młotek

Na sąsiedniej półce mam płyty z muzyka rockowa i troche jazzu(Pink Floyd,Genesis,King Crimson..Kari Bremnes) wiec nie ma co sie chwalić

Na dwóch innych pólkach jest trochę polskiego rocka i rocka gotyckiego (Lacrimosa,XIII Stoleti )
Generalnie skupiam sie na kupowaniu( w miarę możliwości) soundtracków wielkiej trojki Goldsmith,Poledouris, Zimmer

ozostałych kompozytorów podobnie jak Adaś tylko najciekawsze płyty.

Wiadomo ze limitowane wydania (nie wszystkie) należny tez kupić
A swoja pierwsza płytę z soundtrackiem kupiłem w 1997 roku (dzięki audycją ś.p. Tomaszowi Beksińskiemu) i do tego czasu trochę się płyt uzbierało