Więc tutaj akurat jestem innego zdania, ale przynajmniej co do utworu "160 BPM" się zgadzamy

http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85
Wawrzyniec pisze:P.S. To znowu jaMam proste pytanie: Czy ktoś z Was widział w ogóle tę płytę w sklepach
Gdyż ja bardzo chcę posiąść ten soundtrack, a na razie, ani w rzeszowskim Empiku, ani Media Markcie tej płyty nie ma
Co więcej Empik jej nie ma nawet na składzie. I już zaczynam się poważnie martwić, że nie będzie mi dane posiadać tej płyty
![]()
http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85
Tak, tak, a nóż wygram:/ Do 4 czerwca można wysyłać odpowiedzi, a kiedy wynikiBucholc Krok pisze:Chodzi o 'Andżelsów i Demonsów'? Wstrzymaj sie do czasu ogloszenia wynikow konkursu
Eee.. skad ten brak wiary?Wawrzyniec pisze:Tak, tak, a nóż wygram:/
A jakie to ma znaczenie? Az tak sie napaliles?Do 4 czerwca można wysyłać odpowiedzi, a kiedy wyniki![]()
Dlaczego zero? Ile osob by nie glosowalo to zawsze jest szansa.Ale na poważnie, gdyż szanse, że wygram są równe 0, dlatego też będę musiał myśleć o jakimś alternatywnym sposobie zdobycia tej muzyki (oryginalnej oczywiście).
W sumie to napaliłem się tak niemiłosiernie, że w porównaniu ze mną temperatury letnie na pustyni Gobi, to lekkie przymrozki. A w sumie to w czwartek wracam na chwilę do domu i liczyłem, że ta płyta by już na mnie czekała. Ale moja rodzina nie może tej płyty, ani w rzeszowskich empikach, ani Media Markcie znaleźćBucholc Krok pisze:A jakie to ma znaczenie? Az tak sie napaliles?Za tydzien moze juz wyniki beda. Warto poczekac
A pytali sprzedawcow, czy plyta juz byla w sprzedazy, ewentualnie kiedy bedzie?Wawrzyniec pisze: Ale moja rodzina nie może tej płyty, ani w rzeszowskich empikach, ani Media Markcie znaleźć![]()
Tak, kupilem tam moze ze 2 plyty. Ale juz dawno. Unikam polskich sklepow wysylkowych.Przy okazji, już obieram plany awaryjne, dlatego też pytam: Korzystał ktoś już Was z Merlin.pl![]()
Przede wszystkim boje sie placic w naszych sklepach karta (zreszta nie wiem czy moge). A skoro nie moge placic karta, to musze wybrac platnosc przy odbiorze (byc moze teraz sa jeszcze jakies inne formy), a to jest chyba ciut drozsze, no i trzeba biegac na poczte po paczkeWawrzyniec pisze:Czy z jakiś szczególnych względów unikasz polskich sklepów wysyłkowych![]()
Zapewne nie.. Jest dlugo na rynku i zadnych oszustw czy partaniny bym sie nie spodziewal. Aczkolwiek ja caly czas mam z tylu glowy strach przed otwartymi plytamiCzy w takim razie Merlin.pl to zły pomysł![]()
Oczywiscie, ja tez wole dopytywac.A jak nie to tak z ciekawości pytam, ile tak wynoszą dopłaty za przesyłkę itd.Ogólnie chciałbym wiedzieć od osób używająych ten serwis jak to działa. Gdyż zawsze lepiej to brzmi niż chłodny opis na oficjalnej stronie.
12,50 złotych przy przelewie i kartą. 16 złotych przy odbiorze osobistym:/ To rzeczywiście średnio się taki wydatek opłaca. To już bardziej mi się opłaca kupić w Niemczech, tylko, że niestety tutaj mają brzydką okładkąBucholc Krok pisze:Oczywiscie, ja tez wole dopytywac.A co do kosztow to powinna byc rozpiska na stronie. Jakos niedawno poczta podniosla oplaty i na 'za pobraniem' pewnie z 10zł (jesli nie lepiej) trzeba bedzie wysuplac. Piec takich przesylek i masz plyte
Mimo wszystko warto poczekac
No to jeszcze 'lepiej'... 16zł to jest jakies 5$. Za wysylke 1 plyty z SAE placi sie 7,1$ a za kolejne + 2,1$.Wawrzyniec pisze: 12,50 złotych przy przelewie i kartą. 16 złotych przy odbiorze osobistym:/ To rzeczywiście średnio się taki wydatek opłaca.
W Amazon.de maja za 17,95 Euro (nasza?) i 15,95Euro. Pewnie plus VAT? Tez mi interesTo już bardziej mi się opłaca kupić w Niemczech, tylko, że niestety tutaj mają brzydką okładką![]()
Albo ten albo A&D w wersji rozszerzonejChyba rzeczywiście nie pozostaje mi nic innego jak czekać. Chociaż znając moje szczęście to będę na ten soundtrack czekać, że w międzyczasie ukaże się soundtrack Hansa Zimmera, ale do "Sherlocka Holmesa":/
A jakżeBucholc Krok pisze:Wawrzyniec, kupiles juz tego A&D?